Duma’dan Türkiye’ye 23 Nisan Kutlama Mesajı

Rusya-Türkiye Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkan Yardımcısı Dmitriy Savelyev, 23 Nisan tebrik mesajında, “Türkiye çocukları bugün büyük bir tarihi ve geleceğe yönelik harika beklentileri olan güçlü, bağımsız bir ülkede yaşıyor” sözlerini aktardı.

23.04.2019-14:16 - (Son Güncelleme: 23.04.2019-14:08) Duma’dan Türkiye’ye 23 Nisan Kutlama Mesajı

Rusya-Türkiye Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkan Yardımcısı Dmitriy Savelyev, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlamak amacıyla bir mesaj yayınladı.

SAVELYEV'DEN KUTLAMA MESAJI 

Savelyev, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve tüm Türkiye halkına yönelik yazdığı tebrik mesajında şu sözleri kullandı:

“Sayın Cumhurbaşkanı,

Şahsınızı ve tüm dost Türkiye halkının Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı gönülden kutlarım. Türkiye çocukları bugün büyük bir tarihi ve geleceğe yönelik harika beklentileri olan güçlü, bağımsız bir ülkede yaşamakta.

Parlak yönetiminiz esnasında ülkedeki vatandaşların yaşam kalitesinin yükseltilmesi ve Türkiye’nin uluslararası konumunun güçlendirilmesi için çok şey yapılıyor. Türk halkının yurtlarının zenginliğini büyütmeye yönelik muazzam çabaları kesliblikle olağanüstü başarılara, günümüz çocuklarına aktarılacak muhteşem bir mirasın yaratılmasını sağlıyor.

Dost Türkiye’ye gönülden refah, Türkiye halkına mutluluk ve esenlik diliyorum.”


Son Dakika Dünya Haberleri için aşağıya kaydırın.




DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal