Donald Trump'ın Obama Açıklaması Beyaz Sarayı Salladı

ABD Başkanı Donald Trump'ın, Beyaz Saray'da kabul ettiği ziyaretçilerine, eski Başkan Barack Obama hakkında, "Tüm gün sarayın yemek odasında oturup basketbol izlediği" şeklinde yorumlarda bulunduğu öne sürüldü.

29.01.2019-11:36 - (Son Güncelleme: 29.01.2019-11:33) Donald Trump'ın Obama Açıklaması Beyaz Sarayı Salladı

ABD Başkanı Donald Trump'ın, Beyaz Saray'da kabul ettiği ziyaretçilerine, eski Başkan Barack Obama hakkında, "Tüm gün sarayın yemek odasında oturup basketbol izlediği" şeklinde yorumlarda bulunduğu öne sürüldü.

Washington Post gazetesi, ABD Başkanı Donald Trump'ın Beyaz Saray'daki hal ve hareketleri hakkında yeni iddialarda bulundu.
Gazetenin, adı bildirilmeyen bir Beyaz Saray görevlisinden edindiği bilgilerle yayınladığı haberinde, Trump'ın, Beyaz Saray ziyaretçilerine, Obama hakkında, "Burada (yemek odası) oturup tüm gün basketbol izliyordu." şeklinde değerlendirmelerde bulunduğu iddia edildi.

Söz konusu iddialara göre Trump ayrıca, ziyaretçilere, Beyaz Saray'a taşındıkları zaman yemek odasının "çok kötü durumda bulunduğunu" ve "duvarında bir delik olduğunu" anlatıyor.

Obama döneminde görevli olan ve ismi açıklanmayan bir yetkili ise söz konusu iddiaların gerçek olmadığını açıkladı.

Obama'nın yemek odasını çok nadiren iş amacıyla kullandığını ve bu odada hiçbir zaman basketbol izlemediğini belirten yetkili, duvarda da herhangi bir delik bulunmadığını söyledi.

TRUMP SİNEKLERDEN DE ŞİKAYETÇİ

Gazetenin, aralarında Beyaz Saray çalışanları ve ziyaretçilerin de dahil olduğu kaynaklardan edindiği bilgiler doğrultusundan yayınladığı haberde ayrıca, Trump'ın, Beyaz Saray'ı gezdirdiği yüzlerce arkadaşı, milletvekili ve diğer kişilere burada bulunan fotoğraflar, tarihi belgeler, sanat eserleri ve göreve başladığı günden beri yaptığı değişiklikleri anlattığı iddia edildi.

Trump'ın, ayrıca banyo ve ofislerde bulunan sineklerden de rahatsızlık duyduğu aktarıldı.

Trump'ın, Beyaz Saray'a taşınmadan önce binanın durumunu, kendisinin New Jersey'deki golf kulübü ile kıyasladığı ve burayı "gerçek bir çöplük" olarak gördüğü iddia edilmişti. Trump ise böyle bir yorum yapmadığını açıklamıştı.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal