Cemal Kaşıkçı'nın Kızları İlk Defa Konuştu

Washington Post gazetesinde Cuma günü yayınlanan bir makalede Noha ve Razan Kaşıkçı babaları Cemal Kaşıkçı’nın anılarını paylaştı.

24.11.2018-10:56 - (Son Güncelleme: 24.11.2018-12:07)

Washington Post gazetesinde Cuma günü yayınlanan bir makalede Noha ve Razan Kaşıkçı babaları Cemal Kaşıkçı’nın anılarını paylaştı. Kız kardeşler hayatlarındaki ebeveyn sevgisini anlattı. Ayrıca, babaları Cemal Kaşıkçı’nın yurtdışındayken neler yaptığını merak ederek büyüyen kızlar “Gençken, babamın çalışmalarının ailesinin çok ötesine uzandığını, sözlerinin insanların üstünde büyük bir etki bıraktığı önemli bir adam olduğunu biliyorduk.’’ dedi.

Noha ve Razan da babasının çalışmalarından duydukları gurur hakkında yazılar yazdılar ve “bazı insanların onda gördüğü huşu ve ihtişamı şimdi anladık” dediler. “Babam kesinlikle pragmatik bir tarafa sahipti, ama hayalleri ve tutkularında, her zaman gerçekliğin ütopik bir versiyonu için çalışıyordu” dediler.

Suudi gazeteci Kaşıkçı, 2 Ekim'de İstanbul'daki Suudi Konsolosluğuna girdikten sonra kayboldu. Suudi yönetimi haftalar sonra gazetecinin konsolosluk binasında öldürüldüğünü açıkladı.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal