Brexit İstemeyen Yeni İngiliz Partisi AP Seçimleri İçin Kampanyaya Başladı

Change UK Partisi önderi Heidi Allen, Brexit hakkında tekrardan bir halk oylaması ve AB'de kalma yönünde kampanya yapma hakkı talep ettiklerini açıkladı.

23.04.2019-16:15 - (Son Güncelleme: 23.04.2019-16:08) Brexit İstemeyen Yeni İngiliz Partisi AP Seçimleri İçin Kampanyaya Başladı

İngiltere'de iktidardaki Muhafazakar Parti ile ana muhalefetteki İşçi Partisinden istifa eden milletvekilleri tarafından kurulan Avrupa Birliği'nden (AB) ayrılma (Brexit) karşıtı Change UK Partisi, Avrupa Parlamentosu (AP) seçimleri için kampanya başlattı.

Partinin lideri Heidi Allen, seçim kampanyasının başlatılması sebebiyle Bristol şehrinde yaptığı konuşmada, "ülkeyi hayal kırıklığına uğrattıkları için partilerini terk ettiklerini" belirtti.

AP seçimlerini "mümkün olan en net mesajı gönderme noktasında bir şans" olarak niteleyen Allen, Brexit hakkında tekrardan bir halk oylaması ve AB'de kalmak için kampanya yapma hakkı talep ettiklerini bildirdi. 

'ASİLER DEĞİL İTTİFAK EVİ'

Bu talebi dile getirmekten çekinmediklerini belirten Allen, "Bu (parti) bir asiler ittifakı değil AB'de kalma ittifakının evi." ifadesinde bulundu.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağıya kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal