Azerbaycan'da Coronavirüste Vaka Sayısı 3 Oldu

Azerbaycan’da coronavirüste vaka sayısı 3’e çıktı.

29.02.2020-16:06 - (Son Güncelleme: 29.02.2020-16:08) Azerbaycan'da Coronavirüste Vaka Sayısı 3 Oldu

Azerbaycan Bakanlar Kuruluna bağlı coronavirüsün yayılmasını engellemek amacıyla kurulan operasyon karargâhı, 2 kişide daha coronavirüs testlerinin pozitif sonuç verdiğini açıkladı.

Açıklamada, 2 kişinin de İran'dan Azerbaycan'a geri dönen Azerbaycan vatandaşı olduğu ve coronavirüse yakalandıkları bildirildi.

İki Azerbaycan vatandaşının da karantina altına alındığı ifade edilen açıklamada, hastaların sağlık durumunun stabil olduğu bildirildi.

Hastaların temas halinde olduğu kişilerin ise coronavirüse yakalanıp yakalanmadığı tespiti için çalışmaların sürdüğü söylendi.

İRAN'LA SINIR KAPATILDI

Ülkede coronavirüs tedirginliği yaşanırken, virüsle mücadele için Azerbaycan ile İran arasındaki sınır geçişleri bugün yerel saatle 16.00'dan itibaren 2 haftalığına kapatıldı. Azerbaycanlı yetkililer, İran'a kararla ilgili bilgi verildiğini bildirdi.

Diğer yandan, İran vatandaşlarının Azerbaycan'dan ayrılması, Azerbaycan vatandaşlarının ise İran'dan ülkelerine dönmesi için gerekli güvenli geçiş noktalarının sağlanacağı ifade edildi.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal