Avrupa'da Türkiye İçin Tarihi Sözler

Azeri Milletvekili Ganire Paşayeva AKPM'da Türkiye için tarihi sözler söyler söyledi.

02.07.2018-18:46 - (Son Güncelleme: 02.07.2018-18:59)

Azeri Milletvekili Ganire Paşayeva Strasburg'da, AKPM'de Bağımsız Demokratlar Grubunda söz alarak (FDG) Avrupa Konseyini Türkiye'ye karşı cifte standartlı tutumundan vazgeçme noktasında çağrı yaptı.

Türkiye'nin terörle mücadelesi ile alakalı milletvekillerine geniş bilgiler veren milletvekili Ganire Paşayeva, "Maalesef bazı Avrupa ülkeleri terörle mücadelede Türkiye'ye değil terör örgütlerine farklı yollarla destek verdiler" şeklinde konuştu ve bu desteğin kesilmesi için çağrı yaptı.

Türkiye'nin mücadele ettiği terör örgütleri ile alakalı da ayrıntılı bilgiler paylaşan Azeri Milletvekili Paşayeva, "Teröre destek verenlere karşı birlikte ciddi mücadele etmemiz gerekir ancak bazı Avrupa ülkelerinden farklı yaklaşımlar görmek çok üzücü bu durum derhal sonlandırılmalı" ifadelerini kullandı.

Azeri Milletvekili Ganire Paşayeva, "Terörle mücadelede çifte standart yaklaşımı olmamalıdır vee Avrupa, Avrupa ülkeleri, Avrupa Konseyi, AKPM, Avrupa Parlamentosu Türkiye ile ilgili daha samimi davranmalı ve destek olmalı. Türkiye, Batı ile Doğu, Avrupa ile Müslüman dünyası arasında çok önemli bir ülke" diye konuştu.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal