Askeri Üsse Saldırı! 38 Asker Hayatını Kaybetti!

Afganistan'da Taliban militanları bir askeri üsse saldırı düzenledi. Yapılan saldırıda 38 askerin hayatını kaybettiği öğrenildi. Taliban'dan yapılan açıklamada üssün kontrolünün tamamen sağlandığı bildirildi.

15.08.2018-11:11 - (Son Güncelleme: 15.08.2018-11:31)

Taliban militanlarının, Afganistan'ın kuzeyinde yer alan Baglan vilayetindeki askeri üsse silahlı saldırı yapması neticesinde 38 askerin hayatını kaybettiği belirtildi.

38 ASKER ÖLDÜ, BİRÇOK ASKER YARALANDI

Baglan İl Şura Başkanı Safdar Muhsini, militanların, Baglan'ın Alaaddin bölgesindeki askeri üsse yaptığı silahlı saldırıda 38 askerin yaşamını yitirdiğini bildirdi. Saldırıda birçok askerin yaralandığını söyleyen Muhsini, saldırının sonrasında çıkan çatışmada çok sayıda militanın da etkisiz hale getirildiğini söyledi.

70 GÜVENLİK GÖREVLİSİNİN ÖLDÜĞÜ İDDİA ADİLDİ

Taliban'dan gerçekleştirilen açıklamada ise saldırıda üssün kontrolünü aldıklarını ve 70 güvenlik görevlisinin öldüğü öne sürüldü.

Öte taraftan Taliban militanlarının dün sabah saatlerinde Afganistan'ın kuzeyindeki Faryab vilayetinin Gormaç ilçesindeki askeri kampa yaptığı saldırıda 20'den fazla askerin hayatını kaybettiği ve yaralandığı kaydedilmişti.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal