Arnavutluk'tan FETÖ Operasyonlarına Destek

Arnavutluk Cumhurbaşkanı Rama, ülkesinde olası bir FETÖ operasyonuna yeşil ışık yaktı.

20.04.2018-18:09 - (Son Güncelleme: 20.04.2018-18:02) Arnavutluk'tan FETÖ Operasyonlarına Destek

Arnavutluk ulusal yayın organlarından olan Vizion Plus kanalında ekrana gelen Real Story Programında konuk olan Başbakan Rama’ya MİT’in operasyonu ve Türkiye Cumhurbaşkanı ile olan durumu da soruldu.

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yakınlığının açık olduğunu ve bunu herkesin bildiğini söyleyen Rama konuşmasının devamında ‘Türkiye Arnavutluk’un stratejik partneridir. Türkiye ile olan ilişkilerimiz de herkes tarafından iyi biliniyor’ şeklinde konuştu.

Kosova’daki operasyona benzer Arnavutluk’a da bir istek gelirse yanıtı ne olacağını sorulan Rama şöyle dedi: ‘Bu husus ile alakalı Türkiye Cumhurbaşkanı ile olan konuşmamız doğrudan, açık ve kardeşlik hukukuna dayalıdır. Bu husus hiç bir zaman baskı konusu olmamıştır. Demokratik ve yasal düzenini şiddete başvurarak devirmeye çalışan bu ağ için onun endişesi tamamen normaldir. Bu konu tehdit yok diye siyah beyaz bir vaziyet sergilenemez. Düşünceme göre bu ağa çok özel bir öenm gösterilmesi lazım. Burada ülkemizde olup da başka ülkeleri zora sokan kişilerden bahsetmiyoruz. Burada kendi ülkemiz için bir tehdit olabilecek kişi veya güçlerden konuşuyoruz.’

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal