Amerikan Hava Yolları'nda Güvenlik Tehdidi

Yerel basında çıkan haberlere göre, Miami-Dade polisi, Miami'den Meksika'ya giden bir Amerikan Havayolları uçuşuna ilişkin olası bir güvenlik tehdidini araştırıyor.

25.10.2018-08:52 - (Son Güncelleme: 25.10.2018-08:48) Amerikan Hava Yolları'nda Güvenlik Tehdidi

Yerel basında Çarşamba günü çıkan haberlere göre, Miami-Dade polisi, Miami'den Meksika'ya giden bir Amerikan Havayolları uçuşuna ilişkin olası bir güvenlik tehdidini araştırıyor. Bildirilenlere göre, N257 uçuşunun yerel saatle saat 6: 50'de Miami Uluslararası Havalimanı'ndan ayrılması planlanıyordu. Ancak, uçuş ertelendi ve yerel yetkililer olayla ilgili soruşturmayı başlattı. Miami-Dade Polis Departmanı Twitter'da yaptığı açıklamada, "Tüm yolcular tahliye edildi ve güvenlik protokolleri kuruldu.’’ dedi. Medya kuruluşuna göre, polis memurları da yolcuların cep telefonlarını kontrol ediyor.

Bu haftanın başlarında, patlayıcı cihazlar içeren paketler eski ABD hükümet yetkililerine ve medya kuruluşlarına gönderildi. FBI, paketlerin diğer hedeflere doğru gönderilebileceğini ve halkı şüpheli veya bilinmeyen paketlere dokunmaması, taşımaması ve yaklaşmaması gerektiği konusunda uyardı.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal