Almanya'da İğrenç Olay! Çocuğunu Para Karşılığı Pazarladı

Almanya'da duyanların inanamadığı bir olay yaşandı. Berrin T. isimli kadın kendi öz çocuğunu para karşılığı pedofili olan şahıslara sattı. Olayın ortaya çıkması ile Almanya gündemine bomba gibi düştü.

12.06.2018-13:44 - (Son Güncelleme: 12.06.2018-13:35) Almanya'da İğrenç Olay! Çocuğunu Para Karşılığı Pazarladı

Almanya, ülkenin belki de en iğrenç ve insanlık dışı vakasını takip ediyor. Almanya’nın güney kısımlarında bugün başlayan dava ülke medyasının haricinde uluslararası toplumda da gündem oldu. Kendi öz çocuğunu cinsel ilişkiye girmek için zorlayan ve pedofillere para karşılığında satan Berrin T. (48) ve üvey babası Christian L. (39) bugün mahkemeye çıktı. Freiburg’da devam eden davada iki zanlı çocuğa cinsel saldırı, fuhuşa zorlama ve pedofiliden suçlandı.

Küçük çocuğa iğrenç bir biçimde zarar veren cani çift mahkemeye güvenlik tedbirleri altında alındı.

Çocuğu darknet olarak da tanınan derin internette sattıkları öne sürülen çiftin 2 sene süresince bunu sakladığı ve şu an 9 yaşında olan çocuğun fiziksel ve psikolojik açıdan çok büyük hasar gördüğü öğrenildi. Christian’ın pedofili suçundan önceden de ceza aldığı duyurulurken, 2017 senesinin Eylül ayında bir ihbar üstüne başlatılan soruşturmada sanal bir seks çetesinin de bu ikiliyle beraber yakalandığı öğrenildi.

Alman medyası cani kadının duruşmada tek söz dahi etmemesine dikkat çekti.

Mahkemede konuşan Christian L., Berrin T.’yi suçlarken mahkeme esnasında cani kadın bir açıklama yapmadı. Çocuğun avukatı Katja Ravat, “Umuyorum bu korkunç olayda anne motivasyonunu açıklar. Anne, üvey babanın hapisten çıkmamasını talep ediyor” dedi. Almanya’da iğrenç olayın gün yüzüne çıkmasının sonrasında başlatılan soruşturmada 9 yaşındaki çocuğun koruyucu aileye verildiği duyuruldu.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal