Afrin’de Yetimler İçin Futbol Etkinliği Düzenlendi!

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı tarafından, Zeytin Dalı Harekatı ile terörden kurtarılan Suriye'nin Afrin bölgesinde yetimler için futbol etkinliği gerçekleşti.

21.11.2019-13:38 - (Son Güncelleme: 21.11.2019-13:32)

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı tarafından, Zeytin Dalı Harekatı ile terörden kurtarılan Suriye'nin Afrin bölgesinde yetimler için futbol etkinliği gerçekleşti.

İHH Suriye Çalışmaları Afrin Sorumlusu Cengizhan Özdemir, yaptığı yazılı açıklamada, Afrin'de yetimler için moral etkinliği çerçevesinde futbol maçı düzenlendiğini dile getirdi.

Yetimlerin moral ve motivasyonu için çeşitli çalışmalar yaptıklarını belirten Özdemir, ''Afrin ilçe merkezindeki bir halı sahada düzenlenen etkinlik kapsamında yetimlerimiz, İHH’nın Kütahya Simav gönüllüleri ile futbol maçı yaptı. Suriyeli yetimler, karşılaşmayı 11-8 kazandı. Afrin’de çeşitli etkinliklerle yetimlerin yüzlerini güldürmeye gayret ediyoruz. Gönüllülerimiz ile kaynaşan yetimlerimiz mutlu bir gün geçirdiler.'' diye konuştu.

Özdemir, maçın sonrasında Simav ilçesinden gelen İHH gönüllüleri tarafından yetimlere çeşitli hediyeler sunduğunu belirtti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal