ABD'nin New Jersey Eyaletinde Silahlı Çatışma Çıktı: 6 Kişi Öldü

ABD'nin New Jersey eyaletindeki Jersey City’de çıkan silahlı çatışmada biri polis olmak üzere 6 kişinin yaşamını yitirdiği bildirildi.

11.12.2019-09:13 - (Son Güncelleme: 11.12.2019-09:11) ABD'nin New Jersey Eyaletinde Silahlı Çatışma Çıktı: 6 Kişi Öldü

ABD'nin New Jersey eyaletindeki, Jersey City Belediyesi Başkanı Steven Fulop, Twitter’dan yaptığı açıklamada, çatışmada bir polisin hayatını kaybettiğini, 3 polisin de yaralandığını duyurdu.

Yerel medyaya bilgi veren ismini açıklanmayan kaynaklar, çatışmanın bir cinayet soruşturması üzerine başladığını, zanlıların "bodega" denilen küçük mahalle dükkanına kaçarak polise ateş açtığı belirtildi.

Çatışmada biri polis, iki zanlı ve 3 sivil olmak üzere toplam 6 kişi hayatını kaybetti.

Civarda bulunan 12 okula güvenlik gerekçesiyle giriş çıkışlar kapatılırken, polis iş yerleri ve çevredeki evleri de kordon içine aldı.

Çatışma yaklaşık bir saat devam etti. Güvenlik güçleri sosyal medyadan, çatışma bölgesinden uzak durulması ikazında bulundu.

ABD Başkanı Donald Trump da akşam saatlerinde Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Jersey City’deki korkunç çatışmayla ilgili bilgilendirildim. Dualarımız bu zor ve trajik zamanda kurbanları ve aileleri içindir. Bölgedeki yerel ve eyalet yekililerine yardım ederken durumu da izlemeye devam ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal