ABD'de Sel: 2 Kişi Hayatını Kaybetti

Pennsylvania eyaletinde etkili olan şiddetli yağışların neden olduğu sel sularında sürüklenen bir araçta hamile kadın ve oğlu ölü bulundu

12.07.2019-10:25 - (Son Güncelleme: 12.07.2019-10:19) ABD'de Sel: 2 Kişi Hayatını Kaybetti

ABD'nin Pennsylvania eyaletinde etkisini gösterne şiddetli yağışların neden olduğu selde sürüklenen bir araçta 2 kişinin cansız bedeni bulundu.

Douglass Kasabası Polis Şefi John Dzurek, yaptığı basın açıklamasında, suda sürüklenen araçtaki kadının, acil durum yetkilileri ile telefonda görüştüğü sırada irtibatın koptuğunu aktardı.

Dzurek, yaklaşık beş saat süren aramalardan sonra acil durum ekipleri tarafından bir nehir kolunda tespit edilen araçta, hamile bir kadın ile 8 yaşındaki oğlunun ölü bulunduğunu belirtti.

ACİL DURUM İLAN EDİLDİ 

Ulusal Meteoroloji Dairesi, doğu Pennsylvania’nın bazı bölgeleri için sel sebebiyle acil durum ilan etti.

Yağmur fırtınasının, Berks ve Montgomery bölgelerine taşınmasından sonra bazı araç ve konutların tahliye edildiği aktarılırken, yetkililer, halka mümkün olduğunca yüksek yerlere gitmeleri uyarısında bulundu.

Eyaletin çeşitli kesimlerinde etkisini gösteren yoğun yağış derelerin taşmasına ve su altında kalan yolların saatlerce kapanmasına sebep oldu.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağıya kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal