ABD'de Öğrenciler İçin Kurşun Geçirmez Çanta Satışa Çıkarıldı

Bireysel silahlanma ve ırkçılığın her ilerleyen gün yükseldiği ABD'de, okula giden öğrenciler için kurşun geçirmez çanta satışa çıkarıldı.

06.08.2019-16:11 - (Son Güncelleme: 06.08.2019-17:17) ABD'de Öğrenciler İçin Kurşun Geçirmez Çanta Satışa Çıkarıldı

Amerika'da geride bıraktığımız hafta sonu Teksas eyaletine bağlı El Paso şehrinde alışveriş merkezine yapılan silahlı saldırıda 22 kişi, Ohio eyaletine bağlı Dayton şehrinde bir barın yakınında yapılan silahlı saldırıda 9 kişi yaşamını yitirmişti.

SALDIRININ ARKASINDA BEYAZ IRKÇILIK VAR

ABD güvenlik ekipleri tarafından yapılan incelemenin sonrasında, her iki saldırının da "beyaz ırkçılık" motifleri taşıdığı duyurulmuş, Teksas saldırısı için "iç terör" açıklaması yapılmıştı.

Diğer taraftan, El Paso saldırganının saldırı öncesinde sosyal medya sayfasından ırkçı söylemler içeren manifesto yayınlamasına dikkati çeken Trump, "Halkımız tek bir ses olarak, nefreti, bağnazlığı ve beyaz ırkçılığı kınamalı. Bu şeytani ideolojilerin yenilmesi lazım." demişti.

KURŞUN GEÇİRMEZ ÇANTA SATIŞI

Bireysel silahlanmanın zirvede olduğu ülkelerden Amerika'da, şimdi de okula giden siyahi çocukları korumak için kurşun geçirmez çantalar satışa çıkarıldı.

Kurşun geçirmez çantalar, marketlerde 120 dolardan alıcı bekliyor.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal