ABD Tutuklusu 2 Göçmen Çocuk Hayatını Kaybetti

8 yaşındaki erkek çocuk “potansiyel hastalık belirtileri” gösterdikten sonra bilinmeyen nedenlerden dolayı hayatını kaybetti.

26.12.2018-10:18 - (Son Güncelleme: 26.12.2018-10:19) ABD Tutuklusu 2 Göçmen Çocuk Hayatını Kaybetti

8 yaşındaki erkek çocuk “potansiyel hastalık belirtileri” gösterdikten sonra bilinmeyen nedenlerden dolayı hayatını kaybetti. ABD sınır ajanları tarafından ailesiyle birlikte tutuklanan Guatemalalı 8 yaşında bir çocuk, Salı günü erken saatlerde New Mexico'daki bir hastanede öldü.

ABD Gümrük ve Sınır Koruma’ya göre, ailesiyle birlikte ABD sınırını yasadışı bir şekilde geçen çocuk, Pazartesi günü “potansiyel hastalık belirtileri” gösterdi ve eyaletin Alamogordo bölgesinde bir hastaneye götürüldü. Nezle ve ateş teşhisi konan çocuğa ilaç verildikten sonra serbest bırakıldı. Aynı akşam mide bulantısı ve kusma ile hastaneye geri döndü ve birkaç saat sonra orada öldü.

Geçen hafta yine ABD’de 7 yaşındaki Guatemalalı kız aynı belirtileri göstermiş ve yaşamını yitirmişti. Orta Amerika'dan gelen göçmenler, bölgedeki yaygın yoksulluk ve çete şiddeti nedeniyle ABD'ye ulaşmak istiyorlar.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal