ABD Medyasının İddiası: Kaşıkçının Çocuklarına 1 Milyon Dolar Ödendi

Washington Post gazetesinin iddiasına göre Suudi Kraliyet ailesi Cemal Kaşıkçı'nın çocuklarına 1'er milyon dolar kan parası ödedi.

02.04.2019-11:40 - (Son Güncelleme: 02.04.2019-11:16) ABD Medyasının İddiası: Kaşıkçının Çocuklarına 1 Milyon Dolar Ödendi

Suudi Arabistan İstanbul Konsolosluğu'nda öldürülen Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı ile ilgili akıl almaz bir iddia Kaşıkçı'nın yazarlık yaptığı Washington Post gazetesinden geldi.

Gazeteden Souad Mekhennet'in aktardığı bilgilere Suudi Kraliyet Ailesi Kaşıkçı'nın çocuklarına 1'er milyon dolar kan parası ödedi. Söz konusu iddiaları Suudi yetkililerden aldığını öne süren Mekhennet, Kaşıkçı'nın 2 oğlu ve 2 kızına verilen paranın katillerin yargılandığı davada "kan parası" müzakereleri kapsamında verildiğini öne sürdü. Kan parasını doğrulayan ismi açıklanmayan Suudi bir yetkili, "Böyle bir gelenek kültürümüzün bir parçası. Başka hiçbir şeyle bağlantılı değil" şeklinde konuştu. Mekhennet'in kaynağı, Kaşıkçı ailesinin sessiz kalmaya zorlanacağı yönündeki iddiayı ise yalanladı.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal