ABD Başkanı Trump'tan Aynı Gün İçinde İkinci Tehdit

ABD Başkanı Donald Trump Türkiye'yi bir kez daha tehdit etti. Trump, "Bizim insanımızı bizden çalamazsınız, ne olacağını göreceksiniz" dedi.

17.08.2018-18:45 - (Son Güncelleme: 17.08.2018-18:49)

ABD Başkanı Donald Trump, Rahip Brunson'un tutukluluğu hususunda Türkiye'yi bir defa daha tehdit etti. Trump, "Bizim insanımızı bizden çalamazsınız, ne olacağını göreceksiniz" dedi.

"BİZİM İNSANIMIZI BİZDEN ALAMAZSINIZ"

Habertürk TV'de yer alan habere göre; Trump, Türkiye'yi bir defa daha tehdit etti. Trump, "Bizim insanımızı bizden çalamazsınız, ne olacağını göreceksiniz" sözlerini kullandı. İzmir 3. Ağır Ceza Mahkemesi Rahip Brunson hakkındaki adli kontrol koşulu ve yurt dışı yasağının kaldırılması doğrultusundaki isteği 3'üncü defa reddetmişti.

Rahip Brunson'un avukatı tahliye için 3. defa başvuru yapmış, mahkeme isteği reddetmişti.

TRUMP, TÜRKİYE İLE İLİŞKİLERİN AZALTILACAĞINI SÖYLEDİ

ABD Başkanı Donald Trump, Türkiye saatiyle gece 2:30'da ABD saatiyle saat 20:30'da gene Twitter üstünden Türkiye'ye mesajlar gönderdi. Trump mesajında gene  Rahip Andrew Brunson'ın tutuklu olmasını eleştirirken bu defa Türkiye ile ilişkilerin azaltılacağını kaydetti.

"TÜRKİYE UZUN YILLAR ABD'DEN YARARLANDI"

ABD Başkanı Trump attığı tweet'te "Türkiye uzun seneler ABD'den faydalandı. Şimdi, devletimizi büyük bir vatansever olarak temsil eden ve harika biri olan rahibi tutuklu tutuyorlar. Masum bir insanın serbest kalması için hiçbir şey vermeyeceğiz, Türkiye ile ilişkilerimizi azaltıyoruz." ifadeleriyle tehdit etmişti.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal