ABD Başkanı Trump: Wikileaks Hakkında Hiçbir Bilgim Yok

ABD Başkanı Trump, "Wikileaks hakkında hiçbir şey bilmiyorum. Bu benim işim değil" dedi.

12.04.2019-16:22 - (Son Güncelleme: 12.04.2019-16:18) ABD Başkanı Trump: Wikileaks Hakkında Hiçbir Bilgim Yok

ABD Dışişleri Bakanlığı’nın çok sayıda yazışmasını internet sitesinden kamuoyuyla paylaşan ve tartışmalara sebep olan Assange, 2012 senesinden beri Londra'nın Knightsbridge bölgesindeki Ekvador Büyükelçiliği’nde yaşıyordu. Assange, dün Londra'da gözaltına alındıktan sonra tutuklandı.

HAKKINDA HİÇ BİR ŞEY BİLMEDİĞİNİ İDDİA ETTİ

ABD Başkanı Donald Trump, Wikileaks'in kurucusu Julian Assange'ın İngiltere'nin başkenti Londra'da tutuklanmasına ilişkin, "Wikileaks hakkında hiçbir şey bilmiyorum. Bu benim işim değil." açıklamasında bulundu.

WIKILEAKS'E AŞIĞIM DİYORDU

3 sene önce "Wikileaks'e aşığım" sözlerinden dolayı eleştirilere maruz kalan Trump'a bir gazeteci, Assange'ın tutuklandığını hatırlatarak, "Wikileaks'i hala seviyor musunuz?" diye sordu.

Trump, bu soruya, "Wikileaks hakkında hiçbir şey bilmiyorum. Bu benim işim değil. Assange ile ilgili yapılması gereken şeyler olduğunu biliyorum. Bu konuyla Adalet Bakanı William Barr ilgilenecek.’’ cevabını verdi.

Trump'ın cevabı Amerikan medyasında, "Trump, Assange sorusuna kaçamak yanıt verdi." yorumlarının yapılmasına neden oldu.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağıya kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal