Dünya Devleri Haaland'ın Peşinde!

Erling Haaland'ın menajeri Mino Raiola, Norveçli genç yıldızın geleceği için dev planlar hazırlıyor.

12.04.2021-10:50 - (Son Güncelleme: 12.04.2021-10:50) Dünya Devleri Haaland'ın Peşinde!

Dünya futbolunun en gözde genç isimlerinden Erling Haaland'ın geleceği merak konusu. Borussia Dortmund genç yıldızı elinde tutmayı hedeflerken Avrupa devlerinin oyuncudan vazgeçmeyi düşünmüyor.

Real Madrid, Barcelona, Manchester City, Manchester United ve Paris Saint-Germain gibi kulüplerin transfer listesinde en tepede bulunan Erling Haaland için menajeri Mino Raiola da dev bir plan hazırlığında.

HAALAND'IN RÜYASI

İngiliz basınında yer alan haberlere göre Mino Raiola, oyuncusunun haftalık 1.15 milyon euro kazanacağı bir anlaşma yapmayı hedefliyor. Raiola'nın bu rüyası gerçekleşirse Erling Haaland transfer olacağı kulüpte yıllık 60 milyon euro kazanacak ve futbol dünyasında en çok kazanan oyuncusu olacak.

Avrupa devlerinin hayallerini süsleyen Erling Haaland için Borussia Dortmund ise 180 milyon euro istiyor. Oyuncuyu elinde tutmak isteyen Alman ekibi 20 milyon euro'ya renklerine bağladığı futbolcu için istediği ücretten de taviz vermek istemiyor.

20 yaşındaki Erling Haaland bu sezon Borussia Dortmund formasıyla çıktığı 34 maçta 34 gole imza atarken 9 da asistlik katkı sağladı. Haaland Şampiyonlar Liginin gol krallığında da zirvede yer alıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal