Dünya Bu Çocuğu Konuşuyor, 24 Yaşındaki Rus Genç Marslı Olduğunu İddia Etti!

Rusya'da yaşayan Boriska Kipriyanovich önceki hayatında Mars gezegeninde yaşadığını iddia ederek önceki hayatından bilgiler verdi.

10.11.2021-10:21 - (Son Güncelleme: 10.11.2021-10:30)

Son Dakika gelen bilgilere göre, Rusya'da yaşanan olayda 24 yaşındaki Boriska Kipriyanovich isimli gencin açıklamaları gündem oldu. Boriska Kipriyanovich yaptığı açıklamalarda önceki hayatında Mars gezegeninde yaşadığını belirtti.

ÇOK ERKEN KONUŞMAYA BAŞLADI

Boriska Kipriyanovich'in ailesi yaptığı açıklamada, çocuklarının çok zeki olduğunu, 1 yaşından önce konuşmaya başladığını ve çocukluğundan beri sürekli Mars ile ilgili konuştuğunu aktardı.

MARSTA NÜKLEER SAVAŞ ÇIKMIŞ

Boriska Kipriyanovich yaptığı açıklamalarda iki grup arasında nükleer savaş çıktığını, savaş sonrasında birçok kişinin öldüğünü ve hayatta kalanların yer altı şehirlerinde yaşadıklarını belirtti. Ailesi kendisine inandığını, Boriska'nın zeki bir çocuk olduğunu belirtirken şu sözlere yer verdi; "Ona hiçbir şey öğretmememize rağmen 1 yaşından beri Mars'la ilgili konuşuyor"


MARSLILAR KARBONDİOKSİT SOLUYOR

Marslıların karbondioksit soluduğunu bu sebepten ötürü Dünya'ya gelirlerse yaşayamayacaklarını belirten Boriska Kipriyanovich yaptığı açıklamaya şu sözlerle devam etti;  "Mars'takiler karbondioksit soluyarak hayatta kalıyorlar. Dünya'ya geldiklerinde ise hayatta kalabilmeleri için yanlarında bir miktar karbondioksit getirmeleri gerekecek"

BÜTÜN SIR PİRAMİTLERDE GİZLİ

Önceki yaşamı hakkında detaylar vermeye devam eden Rus Boriska Kipriyanovich yaptığı açıklamada piramitlerde büyük bir sır olduğunu belirterek sözlerini şu şekilde noktaladı; "Büyük Gize Sfenksi'nin arkasında ortaya çıkarılması gereken bir sır var. Bu sır ortaya çıktığında insanların da hayatı değişecek. Piramitte bir açılma mekanizması var ancak tam hatırlamıyorum" 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal