Duman Grubunun Solisti Kaan Tangöze’den Sezen Aksu’ya Destek: Bir Cahillik Etmişler

Sezen Aksu’nun ‘’Şahane Bir Şey Yaşamak’’ isimli şarkısında geçen sözlere tepki yağarken, ünlü şarkıcı Kaan Tangöze’den de olaya dair bir yorum geldi. İşte o detaylar…

26.01.2022-12:18 - (Son Güncelleme: 26.01.2022-15:42)

Sesi ve şarkılarıyla büyük bir hayran kitlesine sahip olan Duman grubunun solisti Kaan Tangöze’den Sezen Aksu’ya destek geldi. Yıllardır seslendirdiği ve bestelediği şarkılar ile pop müziğine büyük katkılar sağlamış Sezen Aksu’nun bir şarkısında geçen sözler, sosyal medyada büyük yankı buldu. ‘’Şahane Bir Şey Yaşamak’’ isimli şarkısının içinde geçen ‘’Selam söyleyin o cahil Havva ile Adem’e’’ cümlesi herkesi ayağa kaldırmıştı. Sosyal medya ve magazin gündemine düşen bu sözler nedeniyle büyük bir linç yağmuruna uğrayan Aksu’ya birçok sanatçı arkadaşı destek çıkarken, Kaan Tangöze’den de olaya ilişkin bir yorum geldi. Ünlü şarkıcının verdiği konser sırasında yaptığı yorum, birçok kişi tarafından kaydedildi. Tangöze; ‘’Hz. Adem ile Hz. Havva'ya 'cahil' demiş. Biliyor musunuz, duydunuz mu? E bir cahillik etmişler arkadaşlar ya. Yasak elmayı yemediler mi ya? Bir cahillik etmişler yani. O kadar da olsun ya’’ diyerek tepkisini dile getirdi. 

AKSU YAZMAYA DEVAM EDECEĞİNİ SÖYLEMİŞTİ

Yıllardır birçok bestelerin altında imzası bulunan ünlü şarkıcı Sezen Aksu’nun şarkısında geçen ‘’Selam söyleyin o cahil Havva ile Adem’e’’ sözleri büyük tepki çekmişti. Gelen tepkilerin ardından bir süre sonra sosyal medya hesabından açıklama yapan başarılı şarkıcı; ‘’Öncelikle bireysel veya kurumsal olarak, ayrıca TV kanallarındaki açık oturumlarda, sağduyulu açıklamalarıyla farklı açılardan ele alıp konunun anlaşılmasına çalışan, destek mesajları veren, arayan soran, tanıdığım tanımadığım tüm dostlarıma teşekkür ederim. Malumunuz olduğu üzere konu ben değilim, konu memleket’’ dedikten sonra Avcı ve Hop Dedik şarkılarının da sözlerini paylaşarak ‘’Sonuç olarak 47 yıldır yazıyorum… Yazmaya da devam edeceğim’’ ifadelerini kullanmıştı.

KAAN TANGÖZE

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal