Düğünde tartışma yaşadığı kişilerin arasından taksiyle geçti!

Kırklareli'nin Yahşihan ilçesinde, düğünde çıkan tartışmanın sonrasında alkollü olduğu ileri sürülen Kağan K., kalabalığın arasından taksiyle daldı. İşte haberin detayları...

14.06.2022-11:21 - (Son Güncelleme: 14.06.2022-11:21)

Hayrete düşüren olay, saat 21.30 sularında Hacıbey TOKİ Konutları'nda meydana geldi. Ankara'dan akrabalarının düğününe katılan Kağan K., düğündeki diğer davetlilerle hala nedeni belirlenemeyen bir olaydan tartıştı. 

Öte yandan düğün sahipleri ise, tartışmayı sonlandırıp alkollü olduğu ileri sürülen Kağan K. ile Makbule K. (46) ve Kürşat A.'yı (21) geldikleri 06 T 4580 plakalı ticari taksiye bindirerek göndermeye çalıştı. 


Taksi kalabalığın içerisine daldı 

Kağan K.'nın, direksiyonuna geçtiği taksi bir anda düğün kalabalığının arasına doğru daldı. Kaçmaya çalışırken de park halinde olan 71 ED 468 plakalı otomobile çarptı. Söz konusu taksinin daldığı kalabalığın içerisinde 5'i çocuk 17 kişi yaralandı. Düğünde bulunan diğer kişiler de takside bulunan 3 kişiyi dövdü. 

Gelen ihbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi intikal etti. Olayda toplam 20 yaralı, sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin sonrasında Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ile Yüksek İhtisas Hastanesi'ne kaldırıldı. Kağan K. ve Kürşat A. hastanedeki tedavisinin sonrasında taburcu edilmesinin hemen ardından polis ekibi tarafından gözaltına alındı. Olaya yönelik soruşturma başlatıldı. 

Söz konusu ticari taksiyi kalabalığın üzerine doğru süren Kağan K. (35) ile birlikte Kürşat A. (21), emniyetteki işlemlerinin sonrasında mahkemeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkarılan 2 kişi, tutuklanarak cezaevine doğru gönderildi.


Hüsna Gizem Güven
husnagguven@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal