Düğün günü kabusa döndü: Gelin erkek çıkınca iki aile birbirlerine girdi

Aydın'da akıllara durgunluk veren olay. Düğün günü gelinin erkek olduğunu öğrenen aile neye uğradığı şaşırdı. İşte detaylar...

07.01.2023-11:24 - (Son Güncelleme: 07.01.2023-17:05) Düğün günü kabusa döndü: Gelin erkek çıkınca iki aile birbirlerine girdi

İlginç olay, Aydın Karacasu’da yaşandı. Edinilen blgiye göre, eşi ile yaşadığı problem yüzünden bir süredir ayrı yaşayan C.B isimli adam, salon tutarak yeni eşi olacak kişi ile düğün yapmak istedi.

Gelinlik giyip evlendi

 Akıl almaz olayda gelin erkek çıktı iddiası ortalığı karıştırdı. Düğünde çalınan şarkı ise manidar bulundu. ‘Seviyorum kime ne. O yar benim kime ne’

Düğün sırasında tartışan taraflar soluğu karakolda aldı. Karakolda kontrol edilen kimlik bilgilerinde kadın ismi ile tanıdıkları gelinin adının erkek çıkması ortalığı karıştırdı.

Gelin ve damadın arabalarında ' İlkim'i aldım Cennet'e gidiyorum' yazısı dikkat çekti.

Gelin erkek çıktı iddiası

İddialar üzerine düğün yapan damat C.B. ile erkek olduğu halde gelinlik giyip C.B. ile evlendiği ileri sürülen İ. takma adlı M.K.’nin ilçeden ayrılıp izlerini kaybettirdiği öğrenildi. C.B. ile İ. takma adıyla tanınan çiftin sosyal medyada paylaşılan düğün fotoğrafı ve videolar en çok ilgi çeken paylaşımlar arasında yer aldı.

İzlerini kaybettirdiler

İkilinin paylaşımında, Karacasu Belediyesi Düğün Salonu’nda yaptıkları düğünde, İzmirli olarak tanınan ve gelinlik giyen İ. takma adlı M.K. ile damat C.B.’nin yaptıkları düğünde İbrahim Tatlıses’in ‘Seviyorum kime ne. O yar benim kime ne’ türküsü ile davetlilerin önünde oynadıkları görüldü.

İkili kullandıkları ortak sosyal medya hesaplarında düğünle ilgili paylaşımlarda bulundu.C.B.’nin eski eşinin evi terk ettiği ve karşılıklı olarak boşanma davası açtıkları öğrenilen bilgiler arasında yer aldı.

Ömer Faruk Ekinci
ekomerfaruk@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal