Dudullu Postası Kanal D'de

Serkan Yılmaz'ın yarattığı karaikatür serisinden uyarlanan dizi Dudullu Postası çok yakında Kanal D'de başlıyor. Sıradışı insanların hayat öyküsünün anlatıldığı Dududllu Postası 2 Nisan Perşembe günü Kanal D'de yayın hayatına başlıyor.

27.03.2020-09:00 - (Son Güncelleme: 27.03.2020-11:13) Dudullu Postası Kanal D'de

Dudullu Postası Blu TV için hazırlanan birdiziydi. Dizi 14 bölüm sonra yayın hayatına son verdi. Ama hayranlarına müjde gibi bir haber geldi. Başarılı kadrosu farklı konusu ile Dudullu Postası Kanal D'de başlıyor.

DUDULLU POSTASI YENİDEN İZLEYİCİSİ İLE BULUŞUYOR

Sıradışı insanların akıl almaz hayat hikayesinin anlatıldığı Dudullu Postası Kanal D'de başlıyor. Yönetmen koltuğunda Onur Ünlü oturduğu hikaye ve tretmanı Banu Uzpeder ve Fuat Mete'ye ait olan Dudullu Postası'nı bir kez daha izlemek isteyenler için yeniden yayınlanıyor. 

Senaryosunu Funda Alp ve Yiğit Sertdemir kaleme aldığı 14 bölümden oluşan dizinin oyuncu kadrosunda usta isimler yer alıyor. Dizide Güven Kıraç, Erkan Can, Taner Ölmez, Hazar Ergüçlü, Bülent Şakrak, Ayda Aksel, Ahmet Rıfat Şungar, Özgür Emre Yıldırım, Aslı Bekiroğlu, Gözde Çığacı ve Levent Tülek yer alıyor. Mizahın farklı bir boyutunu izlemek isteyenler ekran başına Dudullu Postası, 2 Nisan Perşembe akşamı saat 20.00'de Kanal D'de.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal