30.09.2020-13:59 (Son Güncelleme:27.04.2024-17:59)


1

Dudaklardaki Ölü Derilerden Kurtulun

Dudaklardaki Ölü Derilerden Kurtulun

Kuruyan, çatlayan ve pul pul dökülen dudaklar pek çok kişiyi rahatsız eder. Dudaklarınızın daha nemli ve canlı görünmesini istiyorsanız en etkili yöntem peelingdir. Peeling ile hem derinlemesine temizlik sağlanır, hem de kısa sürede ölü deriler yok olur.



2

Kahve Peelingi

Kahve Peelingi

Kahve peelingini uyguladığınızda ölü derilerden kurtulurken dudaklarınızda kan dolaşımı hızlanır. Neredeyse her evde olan kahve oldukça pratik bir yöntemdir. Yapılışı: Bir kaşık Türk kahvesi ile bir kaşık zeytinyağını karıştırıp dudaklarınıza iyice masaj yaparak sürün. Bir haftada 2-3 sefer bu yöntemi uygulayabilirsiniz.



3

Bal ve Şeker Peelingi

Bal ve Şeker Peelingi

Bal ile şekerden hazırladığınız bu karışım hem dudaklarınızı nemlendirecek, hem de şekerin etkisiyle dudaklarınızdaki ölü derilerden kurtulacaksınız. Yapılışı: Bir çay kaşığı bal ile bir tatlı kaşığı toz şekeri küçük bir tabakta karıştırın. 3-5 dakika kadar dudaklarınıza masaj yaparak uygulayın. Haftada yaklaşık 2-3 defa uygulayarak bu peelingin etkisini fazlalaştırabilirsiniz.



4

Çilek Peelingi

Çilek Peelingi

Çilek peelingi özellikle dudakları solgun duranlar için oldukça etkili bir yöntemdir. Çilek dudakları ölü derilerden arındırır ve içerisindeki vitamin ve minerallerden dolayı dudaklarınızın sağlıklı bir görünüme kavuşmasına yardımcı olur. Yapılışı: Çilekleri ortadan ikiye bölün ve dudaklarınıza nazikçe sürün ve 10 dakika kadar dudaklarınızda bekletin ve sonra dudaklarınızı yıkayın. Haftada 2-3 kez yapılabilir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr