Dudak Dolgunlaştırıcı Yağ

Gün geçtikçe büyüyen kozmetik sektöründe şüphesiz en revaçta olan konulardan biri dudak dolgunlaştırmadır. Dudak estetiği ve yapılan cerrahi operasyonlar bu konuda kalıcı ve mükemmel sonuçlar vermektedir.Bu yüzden bir çok insan doğal yöntemleri tercih etmektedir. Bu yöntemlerden en etkili olanı hangisi?

14.05.2018-17:52 - (Son Güncelleme: 14.05.2018-17:44) Dudak Dolgunlaştırıcı Yağ

Gün geçtikçe büyüyen kozmetik sektöründe şüphesiz en revaçta olan konulardan biri dudak dolgunlaştırmadır. Dudak estetiği ve yapılan cerrahi operasyonlar bu konuda kalıcı ve mükemmel sonuçlar vermektedir. Fakat pahalı bir yöntem olup herkesin bütçesine uyum sağlayamaz. Bu yüzden bir çok insan doğal yöntemleri tercih etmektedir. Bu yöntemlerden en etkili olanı da nane yağıdır.

DOĞAL YOLLARLA DUDAK DOLGUNLAŞTIRICI YAĞ KULLANMA YÖNTEMLERİ
 
Nane yağı ile dudak dolgunlaştırma: Nane yağı dudak dolgunlaştırmak için kullanılan doğal yağlardan biridir. Kan dolaşımını arttıran bu yağ uygulandığı anda dudaklarda yanma ve karıncalanma hissi yaratabilir. Dudaklara nane yağı sürdükten sonra dudaklar şişer ve bir ferahlık hissi gelir. Bu yağ dudak dolgunlaştırma amacıyla kullanılan çoğu kozmetik ürünlerin içinde bulunur.
 
 
Tarçın yağı ile dudak dolgunlaştırma: Kullandığınız dudak parlatıcınız içine karıştıracağınız iki damla tarçın yağını iyice karıştırıp dudaklarınıza sürün. Uyguladığınız anda dudaklarda hafif bir yanma ve karıncalanma hissi oluşabilir bu durum gayet doğaldır. Dudaklardaki kılcal damarları uyaran bu yöntem ile dudaklar daha dolgun hale gelir.
 
Acı biber yağı ile dudak dolgunlaştırma : Acı biber yağı dudak dolgunlaştırmada kullanılan doğal çözümlerden biridir. Dudaklarınız için hazırlayacağınız bir dudak dolgunlaştırıcı parlatıcı yardımı ile doğal ve ekonomik bir çözüme ulaşırsınız. Bunun için hazırlamanız gereken karışım : Bir yemek kaşığı eritilmiş kakao yağı, bir kaç damla acı biber uçucu yağı, tatlı badem yağı ve 20 damla hindistan cevizi yağı iyice karıştırılır. Bu karışım dudaklarınıza parlatıcı krem olarak uygulanabilir. 
Acı biber yağını su ile karıştırarak dudaklarınızı dolgunlaştırmak için kullanabilirsiniz.
 
Bal ile dudak dolgunlaştırma: Bal dudak dolgunlaştırmada kullanılan doğal yöntemlerden biridir. Bal ile karıştıracağınız iyi kalite bir zeytin yağını gece yatmadan önce dudaklarınıza sürün sabaha kadar bekletin. Sabah kalktığınızda dudaklarınızın daha da dolgun olduğunu göreceksiniz.
 
Bu işlemleri yapmadan önce kuru dudaklarınızı diş fırçası ile fırçalayıp ölü hücrelerden arındırırsanız ve bu işlemi günlük bir alışkanlık haline getirirseniz daha etkili olduğunu fark edeceksiniz. Kan akışını da arttığından bu peeling işlemi ile ölü hücrelerden arınan dudaklar kullandığınız yağı daha kolay emmesini sağlayacaksınız. Dudaklarınıza bu yöntemler ile birlikte düzenli olarak dudak egzersizleri yaparsanız elde ettiğiniz fayda daha da fazla olacaktır.
 
Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal