Dua Lipa ve Michele Morrone'den Türkiye'ye Destek!

Türkiye'yi etkisi altına alan orman yangınlarına dünyaca ünlü yıldızlar da sessiz kalmadı. Oyuncu Michele Morrone ve şarkıcı Dua Lipa, sosyal medya hesaplarından Türkiye'ye destek çıktı.

31.07.2021-10:09 - (Son Güncelleme: 31.07.2021-10:09) Dua Lipa ve Michele Morrone'den Türkiye'ye Destek!

Türkiye, 4 gündür yanan ormanları için mücadele ediyor. 20 farklı şehrin farklı farklı ilçelerinde çıkan yangınlar için Türkiye'nin farklı noktalarından yardımlar yağıyor. İtfaiye ekiplerinin mücadelesiyle kontrol altına alınmayan çalışılan yangınlar dünya basınına da konu oldu. Ormanların yandığını gören dünyaca ünlü isimler de sosyal medya hesaplarından paylaşım yaparak ülkeye destek oldu.

'SENİNLEYİM TÜRKİYE'

Dünyaca ünlü şarkıcı Dua Lipa, 69,6 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yaptığı paylaşımda 'Zavallı gezegenimiz ağlıyor. İklim değişikliğinin gerçek olduğunu ne zaman göreceğiz? Gerçeklerle yüzleşmeliyiz. Doğa anayı koruyun. Seninleyim Türkiye' ifadelerini kullandı.


'YAKINDA BİTECEK'

Instagram'da 12,7 milyon takipçisi bulunan başarılı oyuncu Michele Morrone ise yaptığı paylaşımda 'Türkiye'ye yakınım, bu yakında bitecek' dedi.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal