Dr. Gülseren Budayıcıoğlu terapi seansı ne kadar, kaç TL? Gülseren Budayıcıoğlu randevu alma iletişim numaraları

Son günlerin en çok konuşulan isimlerinden bir tanesi olağan Gülseren Budayıcıoğlu’nun Terakki seans ücretinin ne kadar olduğu merak ediliyor. Budayıcıoğlu’ndan randevu talep etmek isteyenler iletişim numaraları hakkında araştırma yaparken aynı zamanda seans ücretleri hakkında da bilgi sahibi olmak için Dr. Gülseren Budayıcıoğlu terapi seansı ne kadar, kaç TL? sorusuna yanıt arıyorlar.

28.06.2022-16:27 - (Son Güncelleme: 28.06.2022-16:27) Dr. Gülseren Budayıcıoğlu terapi seansı ne kadar, kaç TL? Gülseren Budayıcıoğlu randevu alma iletişim numaraları

1947 yılında Ankara'da dünyaya gelen Gülseren Budayıcıoğlu, Ankara Üniversitesi-Tıp Fakültesi mezunudur. 1977'de Hacettepe Üniversitesi’nden uzmanlık alan Budayıcıoğlu, aynı üniversitede öğretim görevlisi olarak çalıştı. Ünlü yazar, bu güne kadar sayısız kitaplar yazdı. İlk kitabını 2004 yılında yayınlayan Dr. Gülseren Budayıcıoğlu, 'Madalyonun İçi Bir Psikiyatrın Not Defterinden' adını verdiği kitabının devam serilerini yazdı. Hepsi birbirinden kaliteli eserler olan kitaplarından bazıları ise televizyonda dizi olarak uyarlandı.

Kitaplarında kendisine danışan olarak gelen hastalarının hayat hikâyelerinden kesitlerden bahseden Budayıcıoğlu, bunu yapabilmek için o kişilerin hepsinde tek tek izin alarak ekranlarda yayınlanmasına izin verdi. Eserlerinde yalın, akıcı bir üslup kullanan ünlü yazar, her kitabı ile yeni bir dünyaların kapılarını açtı.

Dr. Gülseren Budayıcıoğlu

Son zamanlarda ise Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'dan randevu alarak terapi görmek isteyen vatandaşlar, ünlü doktorun iletişim numaraları haricinde senas ücretlerini de araştırmaya başladılar. Madalyon Psikiyatri Merkezi'ne danışanlarına hizmet veren Budayıcıoğlu'nun 1 seana ücretinin kaç TL olduğu merak ediliyor.

Dr. Gülseren Budayıcıoğlu terapi seansı ne kadar, kaç TL?

Edinilen bilgilere göre, Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun tek seans ücretinin 1.200 TL olduğu öne sürülüyor. Budayıcıoğlu’nun görev yaptığı klinikte telefon terapisi de gerçekleşiyor. Konuyla ilgili tüm detaylı bilgiler ise 'https://madalyonklinik.com/gundem/tele-seans-telefon-terapi' adresinden sağlanabiliyor.

Telefon terapisi almak için ise Ankara için 0312 – 468 08 98, İstanbul için ise 0212 – 284 01 01 numaralı telefonları arayarak randevu oluşturabilirsiniz.

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal