Doya Doya Moda ne zaman başlıyor, tarihi belli oldu mu? Doya Doya Moda yeni sezon jüri üyeleri kimler?

TV8 ekranlarının sevilen moda programı Doya Doya Moda ekranlara ara vermişti. Geniş bir izleyici kitlesine sahip programdan sevindiren haber geldi. Yeni sezonda ekranlara dönmeye hazırlanan programın başvuruları başladı. Peki, Doya Doya Moda yeni sezon ne zaman başlıyor? Doya Doya Moda jürileri değişecek mi? İşte detaylar...

22.06.2022-17:57 - (Son Güncelleme: 22.06.2022-17:57) Doya Doya Moda ne zaman başlıyor, tarihi belli oldu mu? Doya Doya Moda yeni sezon jüri üyeleri kimler?

Sevilen moda programı Doya Doya Moda yeni sezonuyla ekrana gelmeye hazırlanıyor. Başvuruların başladığı programın yeni sezon yayınına ne zaman başlayacağı merak ediliyor. Peki, Doya Doya Moda yeni sezon tarihi açıklandı mı? Doya Doya Moda jürileri belli oldu mu? Detaylar haberimizde...

Doya Doya Moda yeni sezon tarihi belli oldu mu?

Programın yeni sezon tarihi daha açıklanmadı. Başvuruların kabul edilmeye başlandığı programın yayın tarihi ile ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.

 doya doya moda yeni sezon

Doya Doya Moda yeni sezon jürileri kim olacak?

Önceki sezonda Gülşah Saraçoğlu, Uğurkan Erez, Seray Sever ve Umut Eker gibi isimlerin jüri koltuğunda oturduğu programın yeni jürileriyle ilgili de henüz bir bilgi paylaşılmadı.

 doya doya moda yeni sezon ne zaman başlıyor

Doya Doya Moda başvuruları nereden yapılıyor?

Başvuru yapmak isteyenler "doyadoyamoda.biz" adresi üzerinden başvuru işlemlerini yapabilirler.

Esmagül Koçak
esmagulk@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal