Doya Doya Moda 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı, son bölüm de en yüksek puanı kim aldı? Doya Doya Moda 22 Temmuz tanıtımı yayınlandı!

TV8 ekranlarında izleyici ile buluşan Doya Doya Moda yarışması yeni sezonu ile 18 Temmuz'da ekran karşısına geçti. Moda ve eğlence programı olan Doya Doya Moda'da bölümler izlenmeye devam ederken son bölüm puan durumu merak konusu oldu. 5. bölümü ile izleyiciyle buluşacak Doya Doya Moda'nın fragmanı yayınlandı mı? İşte, Doya Doya Moda'nın yeni bölüm fragmanı haberimizde yer almaktadır

22.07.2022-09:01 - (Son Güncelleme: 22.07.2022-09:01) Doya Doya Moda 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı, son bölüm de en yüksek puanı kim aldı? Doya Doya Moda 22 Temmuz tanıtımı yayınlandı!

Sevilen moda programlarından olan Doya Doya Moda, değişen formatı ve jüri üyeleri ile yeni sezona start verdi. Geçtiğimiz senelerde büyük beden üzerine devam eden yarışma bu sene her beden için kapılarını yarışmacılara açtı. Tüm hızıyla devam eden Doya Doya Moda 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı, son bölüm puan durumu nasıl? sorularına yanıt aranmaktadır. İşte detaylar...

Doya Doya Moda 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 

TV8 ekranlarda yeni sezon başlayan Doya Doya Moda yarışmasının jüri koltuğunda oturan isimler Uğurkan Erez, Gülşah Saraçoğlu, Yasemin Yılmaz, Serdar Uzuntaş olmuştur. Eğlenceli vakitlerin geçirildiği yarışmanın yeni bölüm tanıtımı ise izleyicilerle buluştu. İşte, Doya Doya Moda yarışmasının 5. bölüm tanıtımına https://www.tv8.com.tr/doya-doya-moda/doya-doya-moda-22-temmuz-2022-yeni-bolum-tanitimi-126338-video.htm bu adres üzerinden ulaşabilirsiniz. 

Doya Doya Moda yeni bölüm tanıtımı

21 Temmuz 2022 Doya Doya Moda puan durumu 

Aleyna - 9 

Tina - 16 

Zeynep - 4 

Hülya - 7 

Özge - 4 

Banu - 15 

Nihan - 15 

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal