Donald Trump'ın Hesapları Askıya Alındı

ABD Başkanı Donald Trump'ın dün ABD'yi karıştıran açıklamalarından sonra Facebook ve Instagram Donald Trump'ın hesaplarını askıya alma kararı aldı.

07.01.2021-19:44 - (Son Güncelleme: 07.01.2021-19:40) Donald Trump'ın Hesapları Askıya Alındı

Konuya ilişkin Facebook'tan yapılan açıklamada, yasağın ABD'nin seçilmiş başkanı Joe Biden'ın yemin törenine kadar devam edeceği bildirildi.

Facebook CEO'u Mark Zuckerberg, Facebook hesabından yaptığı açıklamada, 'Son 24 saatte yaşanan şoke edici olaylar, Başkan Donald Trump'ın kalan görev süresini, seçilmiş başkan Biden'ın barışçıl ve meşru geçişini baltalamak için kullanma niyetinde olduğunu gösteriyor.Trump'ın Facebook'u kullanmaya devam etmesi çok riskli, Trump'ın Facebook ve Instagram hesaplarındaki engeli süresiz olarak en azından önümüzdeki iki hafta boyunca barışçıl iktidar geçişi tamamlanana kadar uzatıyoruz'. dedi.

'TWİTTER'DA KISITLAMIŞTI'

ABD Başkanı Donald Trump'ın dün yaptığı büyük protesto mitingi sırasındaki söylemlerinden sonra Trump destekçileri, ABD Kongre Binası'nı basmış, çıkan olaylarda dört kişi yaşamını yitirmişti. 

Donald Trump'ın gece yarısı yaptığı itidal çağrısına yönelik videonun Twitter'da yayınlanması üzerine sosyal medya devi, Trump'ın hesabını kısıtlamıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal