Donald Trump: Siyasetçi Olsam Seçilmezdim

Yaklaşan seçimler öncesi mitinglerini artıran Donald Trump, Michigan, Wisconsin ve Nebraska'da yaptığı mitinglerde seçmenlerden oy istedi.

28.10.2020-09:53 - (Son Güncelleme: 28.10.2020-09:34) Donald Trump: Siyasetçi Olsam Seçilmezdim

ABD'de 59. başkanlık seçimlerine 1 hafta kaldı. Cumhuriyetçi Başkan Adayı Donald Trump, Michigan, Wisconsin ve Nebraska'da miting düzenliyor. ABD'de ikinci dönemini garantilemek için yarışan Trump ve Demokrat Başkan Adayı Joe Biden, seçim çalışmalarına devam ediyor.

Bugünkü ilk durağı Michigan olan Donald Trump, mitingde yaptığı konuşma sırasında koronavirüs salgınının sorumlusu olarak Çin'i hedef göstererek, ikinci kez seçildiği takdirde Çin'e ağır gümrük vergileri uygulayacağını belirtti.

"SİYASETÇİ OLSAM SEÇİLMEZDİM"

Tipik bir Washington siyasetçisi gibi konuşmadığını çünkü siyasetçi olmadığını söyleyen Trump, "Bu, seçilme nedenlerimden biri. Siyasetçi olsam muhtemelen seçilmezdim, değil mi?" ifadelerini kullandı. 

Medyanın koronavirüs pandemisini çok fazla ön planda tuttuğunu söyleyen Trump, basının halkı korkutmak istediğini savundu.

Demokrat adayı Biden'a sert sözlerle yüklenen Donald Trump, Biden'ın seçimi kazanması durumunda, ABD bayrağı yakan radikal solcuların sokakları ele geçireceğini iddia etti.

Gün içinde Wiscosin ve Nebraska'da seçmenlerle bir araya gelecek ve gün sonunda Nevada'ya geçecek olan Donald Trump, yarınki mitinglerine buradan başlayacak.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal