28.06.2022-13:20 (Son Güncelleme:28.06.2022-13:20)


1

İlk eleme adayı

İlk eleme adayı

Survivor All Star’da geçtiğimiz bölümlerde ilk dokunulmazlığı kazanan Batuhan Karacakaya, Nisa’nın isminin vererek potaya soktu.



2

İkinci eleme adayı

İkinci eleme adayı

İkinci dokunulmazlığı kazanan Adem ise, Hikmet Tuğsuz’un ismini vererek 2. aday olarak potaya soktu.



3

Son eleme adayı

Son eleme adayı

Final koltuğunu garantileyen Batuhan Karacakaya, son dokunulmazlığı da alınca Adem’in ismini verdi.



4

Nisa ve Batuhan dargınlığı

Nisa ve Batuhan dargınlığı

Aralarından su sızmayan Nisa ve Batuhan’ın arası açılmıştı. Nisa kendi ismini verdiği için Batuhan’la konuşmuyordu. Dün ki dokunulmazlığı alan Batuhan Karacakaya, Nisa’yı ödül yemeğine götürmek isteyince Nisa gitmedi.



5

Dominik'te son veda

Dominik'te son veda

Son olarak dün akşam ada konseyinde Dominik’teki son eleme gerçekleşti.



6

Elenen isim

Elenen isim

Adem, Nisa ve Hikmet arasında finale 3 gün kala Survivor’a veda eden isim Hikmet Tuğsuz oldu. Son 5’e kalan Hikmet Tuğsuz, konseyde gözyaşlarını tutamadı. Acun’un torpil yaptığını iddia eden hayranları ise sosyal medyadan tepki yağdırdı.



7

Hikmet'in açıklaması

Hikmet'in açıklaması

Hikmet, "2019'da yarım kalan bir hikayem vardı sakatlanmıştım. 3 yıllık tedavi sürecimde siz yanımda olmuştunuz. Burada bana destek veren herkese teşekkür ederim. Buraya kadarmış. Burada yada Türkiye'de elenmemin, şampiyon olamadıktan sonra anlamı yoktu. Son zamanlarda performansım düştü buraya zorluklarla geldim. Yapacak bir şeyim yok buraya kadarmış" sözleriyle sevenlerine de duygu dolu anlar yaşattı.



8

Final tarihi

Final tarihi

Survivor 2022 All Star’da Batuhan Karacakaya, Nisa Bölükbaşı, Adem Kılıçcı ve Ayşe Yüksel arasında yarı final mücadelesi olacak. Finali ise 30 Haziran’da TV8 ekranlarında yayınlanacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr