24.05.2021-12:12 (Son Güncelleme:15.03.2023-13:13)


1

ENGİN ALTAN DÜZYATAN

ENGİN ALTAN DÜZYATAN

Engin Altan Düzyatan 3 bin TL dolandırıldı. Dolandırıcılar 4'er yıl hapis cezası aldı.



2

İBRAHİM TATLISES

İBRAHİM TATLISES

Ünlü türkücü, Tatlıses Gıda'nın muhasebecileri tarafından zarar uğratıldı. Tatlıses'în zararı 1 milyon 265 bin TL.



3

Hazal Türesan

Hazal Türesan

1 Temmuz 2022 tarihinde, kendisini bankacı olarak tanıtan şüpheli tarafından telefonla aranarak, vefat eden babasının 100 bin TL sigorta borcu olduğu söylenmişti. Türesan, bu görüşme sonrası bankadan 100 bin TL kredi çekerek, kendisine verilen IBAN numarasına parayı yatırdı. Bir süre sonra dolandırıldığını anlayan Türesan, savcılığa suç duyurusunda bulundu.



4

OKAN KURT

OKAN KURT

Demet Akalın ve Okan Kurt 12 milyon 650 bin TL zarara uğradı.



5

TUVANA TÜRKAY

TUVANA TÜRKAY

Yaptığı açıklamalarla sık sık gündeme gelen Tuvana Türkay, Arjantin'de derbi maçı izlemek isteyince olanlar oldu. Oyuncu sokakta birisinden bilet almış ancak stada gittiği zaman biletin sahte olduğunu anlamış. Yani kendisi karaborsacılar tarafından dolandırılmış.



6

KIVANÇ TATLITUĞ

KIVANÇ TATLITUĞ

Ünlü oyuncu muhasebecisi tarafından dolandırıldı. Muhasebecisi oyuncudan vergi borcu adı altında 3.5 milyon TL aldı.



7

YİĞİT ÖZŞENER

YİĞİT ÖZŞENER

Oyuncu Yiğit Özşener'in kredi kartı bilgileri kopyalandı. Özşener'in kartından 9 bin TL'lik alışveriş yapıldı.



8

BURAK YILMAZ

BURAK YILMAZ

Burak Yılmaz'ı arayan kişi, kendisinin Trabzon valisi olduğunu ve bir okula yardım etmek için para topladığını söyledi. Buna inanan futbolcu, telefondaki kişinin hesabına 20 bin TL yatırdı.



9

AZRA AKIN

AZRA AKIN

Yardım kampanyası adı altında düzenlenen yardım derneğinin yetkilileri, bağışlar yapılmasının ardından sırra kadem bastığını ilk kez anlattı.



10

ÜMİT SAYN

ÜMİT SAYN

Şarkıcı Ümit Sayın, kendisini polis olarak tanıtan biri tarafından dolandırıldı. 30 bin TL para yatıran Sayın paranın 11 bin TL'sini kurtardı.



11

CANAN KARATAY

CANAN KARATAY

Canan Karatay da kendini polis ve savcı olarak tanıtanlar tarafından dolandırıldı. Karatay'ın kaybı 50 bin dolar ve 10 bin TL.



12

SELÇUK YÖNTEM

SELÇUK YÖNTEM

Kıbrıs'tan ev almak isteyen ünlü oyuncu Selçuk Yöntem, emlakçının hesabına 650 bin TL yatırdı. Ancak emlakçı evi almadı.



13

EBRU GÜNDEŞ

EBRU GÜNDEŞ

Ebru Gündeş, Üünlü ressamlar tarafından yapılmış 13 tabloya 7 milyon TL'den fazla para harcadı. Ancak tablolardan 12 tanesi sahte çıktı.



14

OYA BAŞAR

OYA BAŞAR

İki villa almak isteyen Oya Başar bir inşaat firmasıyla anlaştı. Bu firma, Başar'ın Bebek'te bulunan evini de sattı. Ancak Başar ne villalara verdiği parayı ne de satılan evinin parasını alabildi..

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr