Dolandırılan Prof. Dr. Ayşe Nilüfer Narlı: Vatana Hizmet Ediyorum Sandım!

Prof. Dr. Ayşe Nilüfer Narlı’nın açıklamaları ortaya çıktı. Narlı, 'Vatana, millete hizmet ediyorsun, MİT’le ortak operasyon yapıyoruz. Çeteyi çökerteceğiz diyerek kandırdılar' açıklamasında bulundu.

18.02.2022-10:15 - (Son Güncelleme: 18.02.2022-10:48) Dolandırılan Prof. Dr. Ayşe Nilüfer Narlı: Vatana Hizmet Ediyorum Sandım!

İstanbul'da, özel bir üniversitede görev yapan 65 yaşındaki Prof. Dr. Ayşe Nilüfer Narlı, dolandırılma olaylarını detaylı bir şekilde anlattı. Prof. Narlı, kendisini polis memuru olarak tanıtan bir şahsın aradığını, üzerine birden fazla hat çıkarılarak bu hatlarla FETÖ ve diğer terör örgütlerine yardım edildiğini söylediklerini dile getirdi.


PROFESYONELCE GİZLENDİĞİNİ AÇIKLADILAR

Narlı, kendisine bir adet polis kimlik kartı gönderildiğini dile getirerek, 'E-Devlet üzerinden hatları kontrol edebileceğimi söylediler. E-Devlet şifremi girip baktığımda hat yoktu ve bunların terör örgütü üyelerince profesyonelce gizlendiğini belirttiler.

Söz konusu operasyonun Adalet Bakanlığı ve MİT mensuplarınca gizli yürütüldüğünü söyleyen sözde polislere inandım. Paralarımı ve altınlarımı alıp parmak izi incelemesine göndereceklerini söylediler. Hatta kasadaki ziynetin terör örgütü üyelerince değiştirildiğini ve gerçek altınların yerine sahte altınlar bırakıldığını iddia ettiler. Vatana ciddi bir hizmet ettiğimizi, yardımlarımla bu örgütün yıkılacağını dile getirdiler' dedi. Sonrasında açıklamalarda bulunan Prof. Dr. Ayşe Nilüfer Narlı, vatana hizmet ettiğini düşünerek sözde polislerin talepleri doğrultusunda söylenen her şeyi tek tek yaptığını dile getirerek şu şekilde konuşmasına devam etti:


BANA PAROLAYI VERDİLER

'Çalıştığım üniversitenin bağlı olduğu şubeye gittim. Paraları çektikten sonra kasadaki ziyneti aldım. Telefondakiler önce, 'Barış Pınarı' parolasını verdiler. Gelen polis bana, 'Barış' dediğinde 'Pınar' cevabını verecektim.

PARAYI ALMAYA GELEN ŞAHSIN YAKALANMASI İÇİN YARDIM ETTİM

Parolanın, Barış Pınarı Harekâtı'ndan dolayı bu şekilde olduğunu dile getirdiler. Evime geçtim. Kapının önüne gelen polis memuru 'Barış' dediğinde 'Pınar' cevabını verip çantaya doldurdum. Yarım milyon değerindeki para ve ziynet eşyalarımı teslim ettim. Ertesi gün tekrar arandım. Paralarda şüpheli parmak izleri bulunduğunu söylediler. Gerçek polislerle işbirliği içinde parayı almaya gelen şahsın yakalanması için yardım ettim.'

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal