Doktor Serumlarla İntihar Etti

Uludağ Üniversitesi'nde görev yapan kalp cerrahı, Jandarma, AFAD ve arama kurtarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen arama kurtarma çalışmalarında kara gömülü şekilde ölü olarak bulundu.

17.02.2021-12:51 - (Son Güncelleme: 17.02.2021-12:51) Doktor Serumlarla İntihar Etti

İncelemeler sonucu Doktorun iki koluna da açtığı damar yolundan serumla kendini uyuttuğu ortaya çıktı. Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde kalp damar cerrahı olarak görev alan 35 yaşındaki Mustafa Yalçın, sabah saat 08:00'de otomobili ile evinden ayrıldıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamadı. 

ARKADAŞLARI MERAK EDİNCE ORTAYA ÇIKTI

Saat 11:00'de girmesi gereken ameliyata gitmeyen Yalçın'ı merak eden doktor ekip arkadaşları cep telefonundan kendisine ulaşamayınca evini aradı. Evden sabah saatlerinde ayrıldığı bilgisi üzerine durum polis ve jandarma ekiplerine haber verildi.

Genç kalp cerrahının cep telefonu sinyallerinin Uludağ yolu üzerinden gelmesi üzerine jandarma ekipleri Uludağ yolu üzerine yoğunlaştı. Yapılan araştırma neticesinde Mustafa Yalçın'a ait otomobil Uludağ yolu Yiğitali Mevkisi'nde kara saplanmış halde kapıları kilitli vaziyette bulundu.

Aracın bulunduğu noktadan itibaren doktorun gidebileceği alanlar Jandarma, AFAD, ANDA ve NAK arama kurtarma kiplerinden oluşan 50 kişilik bir grupla aranmaya başlandı. Arama faaliyetlerine AFAD'ın iz sürme köpekleri ile jandarmanın arama kurtarma köpekleri de dahil edildi.

Genç doktorun cansız bedenine aracından 1 kilometre uzaktaki ormanlık alanda ulaşıldı.

Bir ağacın dibinde iki koluna da açtığı damar yolundan serumla kendini uyutan Yalçın'ın donarak hayatını kaybettiği üzerinde düşünülüyor.

Ayrıca jandarma ekipleri Mustafa Yalçın'ın yol kenarında park edip bıraktığı lüks otomobilinde yaptıkları incelemede Yalçın tarafından yazıldığı tahmin edilen 6 sayfalık not buldu. Notta, Yalçın'ın ilk kez Bursa'ya geldiğinde çok beğendiği Uludağ'da böyle bir şey yaşayacağını hiç tahmin etmediği, kız arkadaşının da kendisi ile aynı serviste görev yaptığı, kız arkadaşı ile birlikte baskı gördüğü bazı kişilere özel notlar yazdığı ifade edildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal