Doktor Çiftin Çocuklarıyla Coronavirüs Nedeniyle Mesafeli Görüştü

Coronavirüsle mücadele kapsamında zamanlarının çoğunu hastanede geçiren doktor çiftin çocuklarıyla ile görüşmesi sosyal medyada gündem oldu. Çift çocuklarıyla gerçekleştirdiği görüşmede sosyal mesafeyi koruyarak örnek oldu.

25.03.2020-08:51 - (Son Güncelleme: 25.03.2020-15:09)

Çin'in Vuhan kentinden yayılan ve dünya genelinde etkisini devam ettiren coronavriüs salgınıyla mücadele kapsamında sağlıkçılar tüm mesailerini hastanede geçirmeye başladı. Dünya üzerinde yaklaşık 20 bin kişinin ölümüne neden olan coronavirüs salgını aynı zamanda en çok da yine sağlıkçıları tehdit etti.

Her gün yüzlerce hastaya bakan sağlık çalışanları aynı zamanda, virüsten korunmak ve çevrelerindekilerini de korumak için ellerinden geleni yapıyor.

Coronavirüs salgınıyla mücadele etmek için zamanlarının çoğunu hastanede geçiren doktor çift çocuklarını bu süreçte dayılarına bıraktı. Çocuklarıyla görüşmek isteyen çift ise aradaki sosyal mesafeye dikkat ederek, çocuklarıyla özlem giderdi. Önlem alan çift, evin kapısında beklerken, çocukları içerideki bir odada oturdu. Aile görüşmesini bu şekilde gerçekleştirdi.

Bu durum sosyal medyaya da yansırken, görüntüleri izleyenler tebessüm ettirecek konuşmalara şahit oldu. Öte yandan çiftin bu davranışı da ailelere örnek oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal