'Doğduğum Odada Karantina Altına Alındım'

"Anneme söylediğim zaman, Ankara'ya gideceğiz, bu hastanede kalacağız dediğim zaman annem 'Ben seni orada dünyaya getirmiştim' dedi. Odama çıktıktan sonra annem 'Üçüncü kat 307 numaralı odada kalmıştım' dedi, ben de aynı odadaydım. Milyonda bir gerçekleşecek bir olay gerçekleşti"

14.02.2020-12:27 - (Son Güncelleme: 14.02.2020-17:12)

Koronavirüsün ortaya çıktığı Çin'den Türkiye'ye getirilen vatandaşlar, bugün karantinadan çıktı.

Yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle Çin'den tahliye edilen Türk vatandaşlarının 14 günlük karantina süresi sona erdi. Tüm testleri negatif çıkan 42 kişi tahliye edildi.

Bakan Koca yaptığı açıklamada, "Çin'den gelen 42 yolcu karantinadan çıkıyor. Son tahlil sonuçlarında da virüs çıkmadı." ifadelerini kullandı.

Karantinadan çıkan Burcu Öner'in ilk sözleri "Anıtkabir'e gideceğim" oldu.

Burcu Öner konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

Şu anda 15 günümüzü tamamladık, harika bir süreçti. Beklemediğimiz sürprizler de yapıldı; doğum günü sürprizi gibi. Devletimize ve sağlık bakanımıza teşekkür ediyorum.

Ben şu anda Anıtkabir'e gitmeyi düşünüyorum. Hepimiz Vuhan'dan geldik. Vuhan'da ben İngilizce öğretmeni olarak çalışıyordum. Ama şu andan itibaren pek mümkün görünmüyor.

Enteresan bir şey oldu. Anneme söylediğim zaman, Ankara'ya gideceğiz, bu hastanede kalacağız dediğim zaman annem "Ben seni orada dünyaya getirmiştim" dedi. Odama çıktıktan sonra annem "Üçüncü kat 307 numaralı odada kalmıştım" dedi, ben de aynı odadaydım. Milyonda bir gerçekleşecek bir olay gerçekleşti."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal