Dizinin hayranlarına kötü haber: Kızıl Goncalar dizisi bugün var mı, neden yok ve yeni bölüm ne zaman?

Kızıl Goncalar dizisinin yeni bölümünün, Now TV’nin 8 Nisan 2024 tarihli TV yayın akışı içerisinde yer almaması dizi severlerin kafasını karıştırdı. Sevilen dizisinin bugün yayınlanıp yayınlanmayacağı ile yeni bölümün ne zaman ekranlara geleceği soruları yoğun şekilde araştırılıyor. Peki Dizinin hayranlarına kötü haber: Kızıl Goncalar dizisi bugün var mı, neden yok ve yeni bölüm ne zaman? İşte detaylar…

08.04.2024-17:04 - (Son Güncelleme: 08.04.2024-17:04)

Özgü Namal ve Özcan Deniz’in başrollerinde yer aldığı Kızıl Goncalar dizisi, heyecan dolu yeni bölümleriyle her hafta Pazartesi günleri Now TV ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Fakat dizinin yeni bölümü Now TV’nin 8 Nisan 2024 tarihli TV yayın akışı içerisinde yer almadı. Bu durum nedeniyle kafasında soru işareti oluşan seyirciler ise Kızıl Goncalar yeni bölüm ne zaman? Kızıl Goncalar neden yok? Kızıl Goncalar bugün var mı gibi soruları arama motorlarında araştırmaya başladı. 

Kızıl Goncalar dizisi bugün var mı?

Ramazan Bayramı tatili, 10 Nisan'da başladı ve 9 güne uzatıldı. Bu uzun tatil süreci, birçok dizi ekibinin çekimlerine ara vermesine yol açtı. Bu durum, Kızıl Goncalar gibi birçok dizinin yayın akışını etkiledi ve yeni bölümlerin bayram sonrasına ertelenmesine neden oldu. NOW TV'de yayınlanan ve büyük bir izleyici kitlesi tarafından takip edilen Kızıl Goncalar dizisi de bayram arası veren yapımlar arasında bulunuyor. 8 Nisan Pazartesi akşamı yayınlanmayan dizi, tekrar bölümüyle ekranlara geldi. 

Dizinin hayranlarına kötü haber: Kızıl Goncalar dizisi bugün var mı, neden yok ve yeni bölüm ne zaman?

Kızıl Goncalar yeni bölümü 15 Nisan 2024 Pazartesi günü saat 20.00’de Now TV ekranlarında yayınlanacak.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal