Diyarbakır'da Teröre Geçit Verilmiyor! 9 Şüpheli Gözaltında

Önceki sene ölü bir şekilde bulunan terör örgütü PKK/KCK üyesi 'Doktor Amara' kod isimli terörist Müzeyyen Aydınlı'nın, üzerinde görülen materyallerden tespit eden güvenlik güçleri, 9 şüpheliyi gözaltına aldı.

14.06.2021-11:58 - (Son Güncelleme: 14.06.2021-12:02) Diyarbakır'da Teröre Geçit Verilmiyor! 9 Şüpheli Gözaltında

Diyarbakır’da teröre geçit verilmiyor. Lice kırsalında, 2020 senesinin 3 ekim tarihinde güvenlik güçleri tarafından Yıldırım-7 operasyonu meydana geldi. Gerçekleşen operasyonda, ekipler tarafından kırmızı kategoride aranmakta olan PKK/KCK üyesi 'Doktor Amara' kod isimli terörist Müzeyyen Aydınlı, etkisiz hale getirildi. Öldürülen terörist Aydınlı’nın üstünde, dijital materyaller tespit edildi. 

ÖZEL HAREKAT DESTEKLİ OPERASYON DÜZENLENDİ

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından meydana gelen soruşturma kapsamında, incelenmekte olan dijital materyallerin ardından, terör örgütüne destekte bulunan 9 zanlı şahıs tespit edildi. 

Alçak terör örgütüne destek verdikleri tespit edilen 9 zanlı şahsın ele geçirilmesi için merkez Bağlar, Kayapınar ve Ergani ilçelerinde, 12 adrese Özel Harekat polislerinin de katıldığı operasyon meydana geldi.

9 ŞÜPHELİ ŞAHIS GÖZALTINA ALINDI 

Ekipler tarafından eş zamanlı meydana gelen operasyonda, V.B., A.B., O.B., M.R.T., A.K., H.K., R.O., A.O. ve S.Y. yakalanarak, gözaltına alındı. 9 zanlı şahsın gözaltına alınmasının ardından, emniyetteki işlemleri de bitince adliyeye gönderileceği bildirildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal