Diyarbakır'da Terör Operasyonu: HDP'li Yöneticiler Gözaltında

Diyarbakır'da terör örgütlerine yönelik operasyon düzenlendi. PKK/KCK terör örgütünün propaganda gösterilerine katılan ya da düzenleyenlere yönelik operasyonda aralarında HDP'li yöneticilerin de olduğu 11 şüpheli gözaltına alındı.

26.04.2021-10:24 - (Son Güncelleme: 26.04.2021-10:30) Diyarbakır'da Terör Operasyonu: HDP'li Yöneticiler Gözaltında

Diyarbakır’da terör örgütlerine uğun sabah saatlerinde yapılan operasyonda 11 şüpheli gözaltına alındı. Cumhuriyet Başsavcılığı, PKK/KCK terör örgütünün propagandasına dönüşen terörist cenazelerine, kanunsuz eylemlere dönüşen basın açıklamalarına, açlık grevi eylemlerine ve yasadışı etkinliklere dönüşen açık hava ve kapalı alan toplantılara katılım sağlayan ya da düzenleyenlerle alakalı soruşturmasının sonuna geldi. 

13 ŞÜPHELİDEN 11'İ YAKALANDI 

Gözaltına alınan şüpheliler içinde Diyarbakır HDP il yönetimde görev alan, Hamit Onur, Kayapınar İlçe eski yöneticisi Kadri Akkaya, DBP İl yöneticisi ve HDP eski il yönetimi üyesi Mehmet Bakır, HDP Yenişehir Belediye Meclis Üyesi Mehmet Zeki Bağcık, HDP il yönetimi üyesi Murad Öndeş, Bağlar Belediyesi Eski Meclis Üyesi Nurettin Bakan da bulunuyor. 2 şüphelinin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal