Diyarbakır'da Saldırı Hazırlığındaki 3 Terörist Yakalandı!

Diyarbakır'ın Dicle ilçesinde, metropol şehirlerde saldırı hazırlığında olduğu belirlenen PKK'lı 3 terörist, silah ve mühimmatları ile ele geçirildi.

02.11.2018-09:39 - (Son Güncelleme: 02.11.2018-10:39) Diyarbakır'da Saldırı Hazırlığındaki 3 Terörist Yakalandı!

Diyarbakır'ın Dicle ilçesinde, metropol şehirlerde saldırı hazırlığında olduğu belirlenen PKK'lı 3 terörist, silah ve mühimmatları ile yakalandı. Malatya'da da bir otomobilde paketlenmiş 28 kilogram patlayıcı madde ile bomba düzeneği yakalandı.

İSTİHBARAT ÜZERİNE HAREKETE GEÇİLDİ

Alınan bilgiye göre bir istihbaratı değerlendiren Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı birimleri Dicle ilçesinde eylem hazırlığında olan bir teröristin olduğu doğrultusunda bilgiye vardı. Eylem yapmayı düşünen teröristi izlemeye alan birimler, uygun bir esnada operasyon için düğmeye bastı. Diyarbakır'ın Dicle ilçesinde yapılan başarılı operasyon ile eylem hazırlığında olan 3 terörist kıskıvrak ele geçirildi. Silah ve mühimmatla beraber sağ ele geçirilen terörist ifadesi alınmak için Dicle İlçe Jandarma Komutanlığına sevk edilirken, bölgede geniş çerçeveli çalışmanın sürdüğü belirtildi.

MALATYA'DA DA BOMBA YÜKLÜ ARAÇ YAKALANDI

İl Emniyet Müdürlüğü birimleri, Elazığ-Malatya karayolundaki uygulama noktasında şüphe ardından bir otomobili durdurdu. Aramada, aracın yakıt deposuna gizlenmiş, C-4 olduğu düşünülen 28 kilogram patlayıcı madde ile elektrikli fünye yakalandı. Araç sürücüsü A.R.Ü. gözaltına alındı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal