Diyarbakır'da metruk binada 2 günlük bebek bulundu!

Diyarbakır’da şoke eden bir olay yaşandı. Metruk bir evde terk edilmiş halde bulunan 2 günlük bebek, tedavisinin ardından Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından koruma altına alınacağı öğrenildi.

24.02.2024-15:57 - (Son Güncelleme: 24.02.2024-15:57) Diyarbakır'da metruk binada 2 günlük bebek bulundu!

Metruk binada, bebek sesi gelmesi üzerine vatandaşlar polisi aradı. Henüz 2 günlük olduğu öğrenilen bebeğin bir beze sarıldığı ve poşetin içerisine bırakıldığı kaydedildi.

Hayati tehlikesi var!

Diyarbakır'da 2 günlük bebek metruk binada bulundu

AA’dan ulaşılan bilgilere göre, Merkez Sur İlçesi'nde dün metruk bir evde bulunan 2 günlük kız bebek, Diyarbakır Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde yapılan kontrollerinde hayati tehlikesi olduğunun belirlenmesi üzerine acilen yoğun bakım servisine yatırıldı.

Anne gözaltında!

Diyarbakır'da 2 günlük bebek metruk binada bulundu

Ulaşılan bilgilere göre 2 günlük bebeğin tedavisinin ardından savcılığın talimatıyla, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından koruma altına alınacak. Diğer taraftan yürütülen soruşturma kapsamında polis ekipleri, bebeği metruk binaya bıraktığı tespit edilen anne M.Ç'yi gözaltına alındı. Emniyetteki ifadesinde, çocuğa bakamadığı için terk ettiğini söyleyen annenin, emniyetteki işlemleri devam ediyor. 

Züleyha Koyunoğlu
zuleyhakoyunoglu@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal