Diyarbakır’da kan donduran olay: 21 yaşındaki anne, kocasına kızdığı için 1 yaşındaki kızına şırıngayla çamaşır suyu içirdi

Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde kusma şikâyeti ile yoğun bakıma alınan 1 yaşındaki bebeğe, annesinin eşine öfkelenip şırınga ile çamaşır suyu verdiği ortaya çıktı.

19.03.2022-10:44 - (Son Güncelleme: 19.03.2022-11:52)

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde dün akşam kan donduran bir olay meydana geldi. Yaşanan olayda 1 yaşındaki kız çocuğu Bismil Devlet Hastanesi'ne kusma şikâyeti ile getirildi. Giderek durumu ağırlaşan bebek, ilk müdahalenin ardından Diyarbakır Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne kaldırılarak yoğun bakıma alındı. 

Kocasına sinirlenip kızına çamaşır suyu içirdi

Doktorlar, L.Y.'nin neden kustuğunu öğrenmek için 21 yaşındaki anne N.E.'ye sorular sordu. N.E. ise dini nikâhla birlikte yaşadığı eşiyle tartıştığını, daha sonra sinirlenip kızına şırınga ile çamaşır suyu içirdiğini itiraf etti.

Bismil Devlet Hastanesi doktorları L.Y.'nin hayati tehlikesinin devam ettiğini belirtti.

Cezaevine gönderildi

İhbar üzerine hastaneye gelen polis ekipleri, N.E.'yi gözaltına aldı. Emniyetteki işlemleri tamamlanmasının ardından, çıkarıldığı mahkeme kararınca tutuklanarak cezaevine gönderildi.  L.Y.'nin ise hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal