Diyarbakır Annelerinin Değil de Terör Destekçilerinin Kadınlar Günü'nü Kutladı

İBB Başkanı İmamoğlu'nun Twitter hesabından yaptığı paylaşımla İYİ Parti'yle beraber tüm vatandaşları sinirlendirdi.

08.03.2021-11:12 - (Son Güncelleme: 08.03.2021-11:12) Diyarbakır Annelerinin Değil de Terör Destekçilerinin Kadınlar Günü'nü Kutladı

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Twitter hesabından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı. Yaptığı paylaşımda özellikle İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve HDP Eş Genel Başkanı Pelvin Buldan'ın aynı cümle içerisinde kullanması İYİ Parti'lileri de kızdırdı.

Diyarbakır Anneleri'ni değil de terör destekçilerinin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlaması vatandaş tarafından da büyük yankıya sebep oldu. Bir çok kişi sosyal medyada hesabından İmamoğlu'na tepki gösterdi. Tepki gösterenlerin arasında AK Parti İstanbul İl Başkanı da vardı. Osman Nuri Kabaktepe Twitter hesabından yaptığı paylaşımla tepkisini dile getirdi.

Osman Nuri Kabaktepe,'' Ödeye ödeye bitiremediniz seçim diyetinizi. Ben de evladını vatan uğruna şehit veren tüm şehit annelerinin, yavrularını terör örgütü PKK'nın elinden kurtarmak için HDP binasının önünde bekleyen Diyarbakır Anneleri'nin 

#8MartDünyaKadınlarGünü'nü içim buruk bir şekilde kutluyorum.'' 


İYİ Parti Sözcüsü Yavuz Ağıralioğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlamasına tepki gösterdi.

Yavuz Ağıralioğlu, İmamoğlu'nun İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan'la isminin geçerek kutlama yapılmasını eleştirerek, ''HDP ve siyasilerinin isimlerinin, şehit annelerine borcunu vatan borcu bilen Meral Akşener ismi ile birlikte zikredilmesini doğru bulmuyorum'' diye açıklamasında bulundu. 


İMAMOĞLU'NDAN MERAL AKŞENER VE PERVİN BULDAN'LI KUTLAMA

Ekrem İmamoğlu; Twitter'daki şahsi hesabından açıklamada bulundu ve ''İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener ve HDP Eş Genel Başkanı Sayın Pervin Buldan'ın nezdinde tüm kadın siyasetçilerin ve Türkiye genelindeki kadın belediye başkanı mevkidaşlarımın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlarım'' dedi. 


BULDAN DA İMAMOĞLU'NA TEŞEKKÜR ETTİ

HDP Eş Genel Başkanı Buldan da; Ekrem İmamoğlu'nun paylaşımını etiketleyerek, ''Teşekkürler Sayın Başkan'' dedi.


HİÇBİR KOŞULDA BİR ARADA OLAMAYACAĞIMIZ KİŞİ VE YAPILAR

İYİ Parti İstanbul İl Sekreteri ve Kurucular Kurulu Üyesi Yücel Coşkun da; Ekrem İmamoğlu'nu tepki gösterdi. ''Sayın Genel başkanımızın ve partimizin ismini, hiçbir koşulda bir arada olamayacağımız kişi ve yapılarla birlikte geçirilmesini şiddetle reddediyoruz'' diye paylaşımda bulundu.


TERÖRİSTLERLE NE GENEL BAŞKANIMIZ NE DE HİÇBİR İYİ PARTİLİ ANILAMAZ

İYİ Parti İBB Grup Sekreteri ve İBB Meclis Üyesi Ali Kıdık da; Ekrem İmamoğlu'nu adını vermeden eleştirdi ve ''Biz ipleri koparmayız gerekirse keser atarız. Kıyamet kopması için İstafil Aleyhisselam sur'a üfleyecek dahi olsa bile, teröristlerle ne genel başkanımız ne de hiçbir İYİ Partili anılamaz. Nokta. Twitimi saptıran ahmaklar, CHP dışında hiçbir parti ile ittifak yapmadık. Bırakın partiyi ima edilen alçaklarla yan yana bile gelmedik, gelmeyiz. Seçim ittifakı yaptık, teröristlerle anılma ittifakı yapmadık'' dedi. 

OLMADI EKREM İMAMOĞLU

İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yetkin Öztürk de; Ekrem İmamoğlu'na tepki gösterdi. ''Gırtlak dokuz boğum, sekizini yut birini söyle. Vatandaştan İstanbul'u yönetmek için yetki istediniz. Birilerine güzelleme yapmak yakışmadı. Olmadı Ekrem İmamoğlu'' dedi.


SİYASİ İNTİHAR NEDİR DİYE SORSANIZ BU TWEETİ GÖSTERİRİM

İYİ Parti Sakarya İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan da tepki gösterenler arasında Kılıçaslan, ''Ekrem İmamoğlu'nu eleştirdi ve "Siyasi intihar nedir diye sorsalar bu tweeti gösteririm. İYİ Parti'nin yükselişini önlemek için dört koldan saldıracaklarını biliyorduk. Topunuza yeteriz...'' diye dedi.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal