Diyanet İşleri Başkanlığı personel sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? 2023 DİB sonuç sorgulama ekranı

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın (DİB) personel alımı sonuçlarının ne zaman açıklanacağı sorusu araştırılıyor. DİB personel alımı başvuru işlemlerinin bitmesinin üzerinden 17 gün geçmesiyle birlikte 2023 DİB sonuç sorgulama ekranı terimleri sorgulanıyor. İşte ayrıntılar...

22.05.2023-13:05 - (Son Güncelleme: 22.05.2023-13:05)

4 Mayıs’ta sona eren Diyanet İşleri Başkanlığı’nın (DİB) personel alımı başvuru işlemlerinin sonuçlarının ne zaman açıklanacağı adaylar tarafından merak konusu oldu. Konu hakkında DİB’den resmi bir açıklama beklenirken, Diyanet İşleri Başkanlığı personel sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Sorusu internet üzerinden yoğun olarak araştırlıyor. 

Diyanet İşleri Başkanlığı personel sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?

Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan yapılan kılavuz açıklamasında konuya ilişkin "Sınavın süreçleri ile ilgili bütün duyurular Başkanlığımızın internet sitesinde ve aynı sitedeki İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü sayfasında ilan edilecektir. Adaylara ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

2023 DİB Personel Alımı

“Sınav Giriş Belgesi” alma ve sınav sonuç öğrenme işlemleri adaylar tarafından “sinav.diyanet.gov.tr” adresi aracılığıyla gerçekleştirilecektir." denildi.

Başvuruların her bir unvan için ilan edilen sayıdan fazla olması halinde, KPSS puanı en yüksek olan adaydan başlamak üzere ilan edilen kontenjan sayısının 3 (üç) katı aday sözlü sınava çağrılacak. KPSS puan sırasına göre son sıradaki aday sayısının birden fazla olması halinde bu adayların tamamı sözlü sınava çağrılacak.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal