30.12.2023-10:38 (Son Güncelleme:30.12.2023-17:29)


1

Yaşanan olayla ilgili Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Galatasaray ve Fenerbahçe'den açıklama geldi. Açıklamada, "2023 Süper Kupa müsabakası organizasyondaki bazı aksaklıklar nedeniyle aldığımız ortak karar neticesinde ileri bir tarihe ertelenmiştir." ifadeleri kullanıldı.



2

Ermenilere çıkmayan ses Arabistan’a çıktı!

Ermenilere çıkmayan ses Arabistan’a çıktı!

Bununla birlikte, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yıl kutlamaları kapsamında, ne Ziraat Türkiye Kupası finalinde ne de Spor Toto Süper Lig şampiyonluğu kutlamalarında Atatürk görselli forma giyilmemişti. Öte yandan geçtiğimiz aylarda Disney Plus'un "Atatürk" dizisini Ermeni lobisinin etkisiyle yayınlamama kararı almasının sonrasında bu skandala boyun eğen ve tepki gösteremeyen odaklar, Mustafa Kemal Atatürk üzerinden duyar kasmaya çalıştı.



3

Disney’ ses çıkaramayan ünlüler suni krize sessiz kalmadı

  Disney’ ses çıkaramayan ünlüler suni krize sessiz kalmadı

"Nerede, nasıl yayınlandığıyla çok ilgilenmiyorum" diyerek Disney Plus'a karşı kayıtsız kalan Hazal Kaya'dan ikiyüzlü paylaşım geldi. Kaya, Atatürk fotoğrafı paylaşarak, "O kadar" ifadelerini kullandı.



4

Aras Bulut İynemli

Aras Bulut İynemli

Atatürk filminin başrolü Aras Bulut İynemli, Disney Plus'ın filmi yayınlamama kararıyla ilgili sorulan sorulara "Hiç o konulara girmeyelim" ifadelerini kullanmıştı.



5

Cem Yılmaz

  Cem Yılmaz

Disney Plus'a tepki gösteremeyen bir diğer ünlü de Cem Yılmaz. Yılmaz sadece Türk bayrağı paylaşarak oluşturulmak istenen "suni krize" katkı sağladı.



6

Şahan Gökbakar

 Şahan Gökbakar

Disney Plus'a tepki gösteremeyen ünlülerden Şahan Gökbakar da oluşturulmak istenen "algı" kervanına katıldı.



7



8

Şevval Sam

Şevval Sam

Disney Plus'a tepki gösteremeyen isimlerden olan Şevval Sam;



9

Mustafa Sandal

Mustafa Sandal

"Bu geceyi asla unutmayalım. Bu gece Türkiye'nin reset attığı akşamdır! Ne mutlu Türk'üm diyene! #Atatürk #GSvsFB"

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr