Disney+ Türkiye üyelik işlemleri ve üyelik adımları

Bugün itibariyle Türkiye'de kullanılmaya başlanan Disney Plus uygulaması ile ilgili kullanıcıların soruları ve araştırmaları devam ediyor. Peki Disney Plus uygulamasına nasıl üye olunur? Disney Plus üyelik ücretleri ne kadar? Tüm detaylar haberimizde.

14.06.2022-13:02 - (Son Güncelleme: 14.06.2022-13:02) Disney+ Türkiye üyelik işlemleri ve üyelik adımları

Uzun zamandır kullanıcılar tarafından gerek uygun fiyatı gerek bünyesinde bulunan dünyaca sevilen içerikleri sebebiyle heyecanla beklenen Disney Plus platformunun Türkiye sahasına girmesi üzerine insanlar merakla üyelik işlemlerinin nasıl yapılacağını araştırıyor. Peki Disney Plus uygulamasına nasıl üye olunur? Disney Plus üyelik ücretleri ne kadar? Disney Plus üyeliği ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Disney Plus özellikleri

Disney Plus uygulamasının kullanıcılara sunduğu en çok sevilen içeriklerden biri de Star Wars serisinden The Mandalorian ve The Book of Boba Fett içerikleridir. Aynı zamanda Marvel serisinden Shang-Chi ve 10 Halka Efsanesi de kullanıcıların merakla izlemeyi beklediği içeriklerden.

Disney Plus Türkiye Ön Kayıt Bilgisi ve Üyelik İşlemleri Nasıl Tamamlanır

Disney Plus Türkiye üyelik fiyatı ne kadar

Disney Plus uygulamasının Türkiye için aylık üyelik ücreti 34.99 TL olarak belirlenmiştir. Yıllık üyelik ücreti ise 349.90 TL'dir. Daha önce ön kayıt yaptırmış olan kullanıcılara 8 ay fiyatıyla 12 aylık üyelik kampanyası yapılmıştır. 1 yıllık üye olanlar daha uygun fiyatla 279.90 TL ile uygulamayı kullanmaya başlayacaklar. Apple ve Android marka cihazlarınızdan da Disney Plus uygulamasına üyelik yapabilirsiniz.

Disney Plus kullanıcılara hangi özellikleri sunuyor

Disney Plus uygulamasında bir üyelik ile 10 tane cihaz ve sınırsız indirme özelliği bulunmaktadır. Aynı zamanda aynı anda 4 farklı cihazdan izlenebiliyor. Kullanıcılara daha kaliteli IMAX ile içerikleri izleyebilecek. Disney Plus uygulamasında 7 farklı hesap oluşturulabiliyor. Ebeveynler için de Çocuk Profilleri ile çocuklarını koruma özellikleri bulunuyor. Çocuk Profillerinin içinde Luka ve Pixar gibi içerikler çocuklarla buluşturuluyor. Diğer platformlara nazaran Disney Plus uygulamasında içerik çeşitliliği daha fazla olacak ve kullanıcılar daha çok içeriğe ulaşarak seyir keyfinin tadını çıkaracak.

Disney Plus Türkiye Üyelik Ücretleri Ne Kadar

Disney Plus uygulamasına nasıl üye olunur

Eğer Disney Plus uygulamasına daha önce ön kayıt yaptırdıysanız mail adresinize uygulama tarafından bir mail gönderilmiş olması gerekiyor. Mailinize gelen bağlantıya ya da disneyplus.com/tr-tr adresine gidebilirsiniz. Daha sonra ilk adım olarak mail adresinizi siteye girmeniz gerekiyor. Mail adresinizi girdikten sonra önünüze çıkan Disney Plus üyelik sözleşmesini onaylamanız gerekiyor. Daha sonra önünüze çıkan ekranda şifrenizi belirlemeniz gerekiyor. Son olarak ise ödemenin alınacağı kart bilgilerinizi de uygulamaya girerek üyelik işleminizi tamamlayabilirsiniz. Aynı zamanda Disney Plus uygulaması Türkiye'de kullanıma başladığından itibaren mobil cihazlara, akıllı televizyon ve tabletlere de uygulama indirme özelliğini başlatmış oldu.

Gizem Eroğlu
gizemeroğlu@haber35.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal