Disney Plus’a Cille 2069 gelecek mi? Disney Plus’ta hangi film ve diziler yer alıyor? Disney Plus içerikleri

Disney Plus Türkiye’ye giriş yaptı ve giriş yapmasının ardından binlerce ziyaretçiye hatta milyonlarca kullanıcıya ulaştı. İçerisinde neredeyse bir çok dizi,Disney plan geçtiğimiz günlerde Türkiye piyasasında yerini aldı. Hayatına başlamasıyla binlerce izleyeceği bünyesinde toplayan Disney Plus içerikleri ile merak uyandırıyor. Birbirinden farklı dizi film ve belgeselleri izleyicilerle buluşturan bu platformda içeriklerde yavaş yavaş yer alıyor. Platformda içeriklerin eksik olması kullanıcıların dikkatini çekerken eksik olanların zaman içerisinde tamamlanacağı söylenmektedir. Peki, Disney Plus da hangi içerikler yer alacak? Merak edilen konu hakkındaki tüm detaylar…

20.06.2022-15:46 - (Son Güncelleme: 20.06.2022-15:46) Disney Plus’a Cille 2069 gelecek mi? Disney Plus’ta hangi film ve diziler yer alıyor? Disney Plus içerikleri

Türkiye pazarında yer alan birbirinden farklı dijital dizi film platformu yer alırken 14 Haziran'da yayın hayatına başlayan Disney Plus da piyasada yerini aldı. Binlerce dizi ve film içeriklerini kullanıcılarla paylaşan platformda eksiklikler olduğu kullanıcıların Gözümden kaçmadı. Cille 2069 için eksikliği bulunan Disney Plus ilerleyen süreçte tüm bu eksiklerini tamamlayacaktır. Biz de haberimiz de merak ettiğiniz tüm konulara açıklık getirdik.Peki, Disney Plus da hangi içerikler yer alacak? Merak edilen konu hakkındaki tüm detaylar…

Disney Plus’da hangi filme diziler var?

Disney Plus da yerli ve yabancı pek çok yapım yer alırken yayın hayatına yeni başlaması nedeniyle birçok eksikliği bulunmaktadır. Disney Plus da yer alan en önemli içerikler şu şekildedir:

Marvel Studios tarafından sunulan birçok içerik Disney Plus da yer almaktadır. Bu yapımlar içerisinde Dr Strange, Iron Man, Avengers gibi birçok Marvel filmi yer alıyor.

Bununla birlikte platformda Star Wars içerikleri de yer almaktadır.

Disney in kendi yapımları da Disney Plus da yer alıyor. Bu yapımlar içerisinde Karayip Korsanları, Narnia, Aslan Kral Moana, Ralph ve İnternet, Enkanto, Zootropolis, Karlar Ülkesi, Komik Tuzak, Acemi Prenses gibi pek çok içerik yer alıyor.

Disney Plus İçerikleri Nelerdir

Ayrıca platformda pixar'ın yapmış olduğuKayıp Balık Memo, Yukarı Bak, Ters Yüz, Coco, Soul gibi içeriklerde yer almaktadır.

Platform National Geographic içeriklerini de kullanıcılara sunmaktadır.

Ses getiren birçok dizide platformda yer alırken bunlar Lost, How I Meet Your Mother, Modern Family, The Simpsons, Grey’s Anatomy, The X Files içerikleri oldu.

Bununla birlikte Disney Plus’da Pam & Tommy, What We Do in The Shadows, Drunk Female içeriklerine de ulaşabilirsiniz.

Dünyada en çok izlenen filmler den olan birçok filmde bu platformda yer alıyor. Bu filmler iste Zor Ölüm, Hız Tuzağı, Avatar, Cennetin Krallığı, Altıncı his, Tron, Black Swan, Nomadland, Pi’nin yaşamı, Suyun Sesi gibi içerikler oldu.

Disney Plus’a Cille 2069 gelecek mi?

Türkiye piyasasında yeni olan Disney Plus her geçen gün yeni özellikleri kullanıcılarla buluşturuyor. Kullanıcıların en çok ulaşmak istediği içeriklerden biri de Cille 2069 olurken platformda bu konu hakkında bir açıklama gelmedi. Ancak platformdan yoğun bir şekilde istenen bu durum ilerleyen süreçte içerikler arasında yer aldığı görülebilir.

Disney Plus'ta Neler Var

Cille 2069 Tanıtımı

YouTube ve benzeri birçok platformdaCille 2069 tanıtımlarına ulaşabilirsiniz. Bu konu hakkında bilgi sahibi olmak isteyen kişiler Cille 2069 tanıtımını YouTube üzerinden izleyebilir.

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal