Disney Plus yeni reklam filmi

Disney Plus, birbirinden ünlü Türk oyuncuların yer aldığı yeni reklam filmini yayınladı. Reklam geniş bir kitle tarafından oldukça fazla sevildi.

13.06.2022-13:13 - (Son Güncelleme: 13.06.2022-13:13) Disney Plus yeni reklam filmi

The Walt Disney Company’nin dijital yayın platformu olarak yayın yapan Disney Plus, 14 Haziran tarihinden itibaren Türkiye yolculuğuna başlamış olacak. Birbirinden farklı içerikleri izleyicilerine buluşturacak olan platform, son günlerde gerçekleştirdiği tanıtım filmleriyle de ne kadar sabırsız olduklarını Türk seyircisine aktarmaya çalışıyor.

Türkiye’de yayına kısa bir süre sonra başlamayı planlayan Disney Plus, içerik bünyesinde hem yerli hem de yabancı yapımlara yer verecek. Bu kapsamda Birbirinden başarılı Türk oyuncularla bir reklam filmi hazırlayan Disney Plus, bu reklamı diğer kanala üzerinden yayınlayarak, platforma dahil olan sanatçıları göstermiş oldu.

Disney Plus'tan yepyeni bir reklam filmi

Disney Plus yeni reklam filmi

Aras Bulut İynemli'den Aslı Enver'e Halit Ergenç'ten Hande Erçel'e ve Can Yaman'dan Pınar Deniz'e kadar herkesin çok sevdiği başarılı oyuncuları bir araya getiren Disney Plus platformu dikkat çeken reklam filmiyle de izleyicilerin beğenisini kazandı.

Platform, yepyeni hikayeler ile çıktığı yolculuğunda önümüzdeki dönemde hayata geçireceği projelerde yer alan ünlü oyuncuların tanıtımını yaptığı reklam filmiyle sosyal medyada da büyük ses getirdi.

Yöentmenliğini Serdar Dönmez'in yaptığı reklam filminin görüntü yönetmeni koltuğunda Kasper Wind Nielsen görev aldı. Prodüksiyon tasarımı Agustin Ruben Moreaux'un karşıladığı reklamın yaratıcı ajansı ise TBWA oldu. Disney Plus, reklam için yapım şirketi Depo Film ile anlaştı.

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal